Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Lenkki ja lettipää
Eilen olin ensimmäistä kertaa talven jälkeen "kalliometsässä" kävelemässä, syksyllä olin viimeksi siellä Elmon kanssa kävellyt. Tämä kuva.

Nyt kun lumi on ehkä vähän vajunut ja naapurien ja heidän koiransa kävelyt siellä ovat tehneet suht hyvän polun sinne, niin läksin Elmon kanssa kiertämään lenkkiä. Elmo mielellään lähtikin juuri sinne päin, kun koirakaverin jäljet veivät sinne :) Minusta taas alkumatka tuntui raskaalta, kun koko ajan oli ylämäki ja jalat välillä upottivat lumisella polulla. Ei kyllä oikein mitään kuvattavaakaan näkynyt...sumuinen sää ja harmaata oli. Naavaisia puita kuvasin.Lunta ei kovin paljoa ole kyllä, kun mustikan varvut näkyvät näin hyvin.Ja siinä menee Elmo :)

Eilen oli saunapäivä, ja laitoin taas märät hiukset letille yöksi, koska muuten märkä ja kylmä tukka tuntuu inhottavan viileälta sängyssä, viileässä makuuhuoneessa. Tänään jätin ne koko päiväksi, koska ei ollut mihinkään menoa, letitin vain uudestaan. Harmittaa, kun en ymmärtänyt pitää näin pitkää tukkaa ja lettejä lapsena ja nuorena...nyt tykkäisin pitää, mutta olen liian vanha lettipääksi...
Tosin eräs ystäväni pitää lettejä, hän on minua kyllä vajaa 10 vuotta nuorempi. Mutta minä en kehtaa pitää kuin kotona :) Siis tällaista kahta lettiä, yhtä lettiä pidän niskassa joskus, mutta kun on paksut ja liukkaat hiukset, niin se ei meinaa pysyä kuosissa.
Mutta tässä kuvaa kuusikymppisestä lettipäästä :DJa jos jotakuta kiinnostaa vaatteet, niin ne on kaikki kierrätettyä. Tietty! Että semmoista... mukavaa pyhää toivottelee Sesse lettipää :)


7 kommenttia:

 1. Ihanat letit vaikka tekeekin molla-maija vaikutelman. Sulla on ihanan paksu tukka kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letit on kyllä kun molla-maijalla,kun on paksut :D

   Poista
 2. Kauniita kuvat ja suloinen Elmo♥ Kivat letit! Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis lettipää. Minusta letit sopii sinulle ja nuorekkaalta sinä näytät. Entä jos totuttelet lettiajatukseen kietaisemalle ne nutturalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa aion kyllä leikkauttaa tukan johonkin olkapäille asti, kunhan jää ylimääräistä rahaa parturikäyntiin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)