Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kuvakulmia

Yhtenä päivänä ajattelin, että pitäisi jotakin muuttaa sisustuksessa, mutta kun teen sen varmaan vasta pääsiäiseksi, jos sitten olisi jo vähän keväisempääkin, niin kokeilin vain ottaa kuvia eri kulmista ja eri asennoilla...

Ja hei, sain tänään raivattua pois yli 60 lehteä: sisustus-, ja askartelulehtiä! Laitoin ne roskalavaryhmään tarjolle ja huomenna ne tullaan hakemaan. Ne lehdet oli yhdessä kaapissa lehtikoteloissa, niin nyt tuli sinne vähän tilaa :)

14 kommenttia:

 1. Ihana tuo rivi kasvikuvia! On mukavaa saada tilaa kaappeihin, minunkin pitäisi raivata nimenomaan lehtipinoja, aina sitä kuvittelee lukevansa lehdet loppuun, mutta sitten niitä alkaakin olla kymmenen vuoden edestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kasvikuvat on kalenterista. "Pakko" yrittää vähän jotain vähentää, lehdistä on helppo aloittaa, kun niitä samoja on jo vuosia selaillut :) Tämän vuoden lehdet ja jotain muita hyviä vielä jätin...ja tänä aamuna huomasin, että makuuhuoneessa on vielä lisää, pitää nekin läpikäydä :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä kauniita yksityiskohtia sisustuksessa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä ihania kuvia ja kauniita yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat ja ihanalta siellä näyttää, kaunis koti♥

  VastaaPoista
 5. Mieki ihailin noita kasvikuvia ja oikeat kasvitkin ovat niin hyvinvoivia.

  VastaaPoista
 6. Jos sulla on kivoja lukulehtiä otan minäkin. Ei näytä kevät edistyvän ennen päästäistä sillä pakkasta lupaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suurinosa menee tänään, mutta niissä oli osa sunkin antamia :) Minäkin otan mielellään, jos sulla on ylimääräisiä, kun olis erilaisia :)

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja yksityiskohtia.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)