Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 8. maaliskuuta 2018

Kierrätyskoru ja siivouspaineita
Muistattehan, kun ennen oli niitä puuhelmistä tehtyjä "hierovia" auton istuinsuojia. Mulla on niitä "pampuloita" ja tuli mieleen, kun mietittiin mitä tehdä lankakerän lopuista, että niitähän voisi pujottaa keskireiästä helmen ympärille. Sitä piti kokeilla, ja niistähän syntyi tällaiset helmet :) Lisänä vain tavallisia puuhelmiä, ongen siimaa ja vanhoista korun-osista lukko. Olin hetken suorastaan iloinen, kun siitä tuli nin kiva :D
Muuten olen kyllä tuntenut itseni niin huonoksi ihmiseksi jo pitkän aikaa. Jotenkin olen ollut niin saamaton ja en oikein mistään innostunut enää pitkiin aikoihin. Eilen kun sain kunnolla siivottua pikkuvessan, niin tuli mieleen, että koskahan senkin olin viimeksi oikein kunnolla siivonnut. Ennen jaksoin sentään jynssätä paikkoja ja vaihdella huonekalujen järjestystä, ja vaihdella esineitä. Olenko tullut vanhaksi vai onko se vaan jonkinlaista "piilomasennusta"...Tietysti viime- ja tämän vuoden aikana on ollut paljon huolia ja ahdistusta, sekä nuo vatsa- ja olkapää ongelmat. Olkapääkin menee vaan pahempaan suuntaan, vaikka pitäisi parantua :( Viime yönäkin särki koko käsivarsi ja vatsakin kiukutteli. Onneksi olen saanut tytöltä niitä maitohappo-tabletteja, niin jos ne alkais taas auttaa tuohon vatsaan.

Mutta siivouspaineita siis olisi. Esim. vaatekomeroni kaipaisi sitä, kuten kuvasta näkyy :)

Ja muutenkin koko olkkari.Hirveesti tavaraakin...tuli mieleen, että haluaisin lukea sen Kuolinsiivous-kirjan...vaikka nimi on kauhea :) Sellainen kirja on kuulemma tullut. Ja luin jostain, että sen voi tehdä missä iässä tahansa. Vaan kun on hamsteri, niin mihinkäs hamsteri karvoistaan pääsee...vaan pitäis kuitenkin jaksaa pitää paikat siistinä ja puhtaana, hmmm... No, ehkä kevät taas intoa antaa. Eletään toivossa. "Toivossa on hyvä elää, sano lapamato." (Kevennys :D) Meillä on nyt, ainakin pitäisi olla, sähkökatko kolme tuntia, onneksi tietskassa oli akku täysi :)
Parempaa teille!ps. Tällaista olen myös kokeillut niistä langan lopuista: eli kirjomista vapaalla tyylillä :)
10 kommenttia:

 1. Kuule tuo on sitä kevätväsymystä....sitten se vaihtuu kesäväsymykseksi ja siitä syys sellaiseksi.. kokemuksesta puhun..:))

  VastaaPoista
 2. Kivoja kierrätys koruja oot tehnyt.
  Laitoin sulle s-postia lueppa.

  VastaaPoista
 3. Voihan nenä... kirjoitin äsken pitemmän konmmentin, mutta se ei suostunut lähtemään. En jaksa sitä enää toistaa, mutta vähän samoja tuntoja mullakin, varsinkin siivouksen suhteen ja ettei kamalasti mikään jaksa kiinnostaa. Mutta todella kauniit nuo sun helmet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt valitettuani sain sentän vaatekomeron hyllyt ja lattian siistittyä :) Ja olohuonetta vähän järjestettyä myös... mutta tavaroiden vähentämisestä ei taida tulla mitään,kun isäntä toi talkoista lisää :) hmmm...

   Poista
 4. Voi miten ikävä kun noita särkyjä on kiusana:( Kyllä nekin väsyttää. Itselle pitää olla armollinen ja tehdä se mitä pystyy/jaksaa..jos vaatehuone on vähän sikinsokin tai koti niin ei haittaa:) Voima halauksia ja ihanaa naistenpäivää😊❤🌹

  VastaaPoista
 5. Voi sinua! Toivottavasti saisit avun kipuihisi, varmaan sekin väsyttää ettet saa kunnolla nukuttua yötäsi. Toivottavasti kevätaurinko paisteellaan saisi sinut iloiseksi ja pirteäksi, siivota ehtii myöhemminkin :D.

  Ihanaista Naistenpäivää!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)