Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kaupungissa... ja muuta höpinää..
Eilen oli kaupunkipäivä ja olikin kaikenlaista menoa, oli pitänyt ihan taskukalenteriin kirjoittaa, että muistaa kaikki tarpeellinen ottaa mukaan :)
Ensin vein nuorimmaiselle pesemiäni pyykkejä, hän oli lähdössä kouluun. Sitten palauttamaan kirjoja kirjastoon. Muutamassa kaupassa kävin, ostamssa edullisia päiväystuotteita, esim. keksejä ja banaanilastuja, koiranruokapurkkeja...kun olivat halpoja, ja kelpaavat kissoillekin, mies osti ison kasan makaroonipusseja ja cocista :)
Seuraavaksi keskimmäisen tytön luo pikaisesti käymään. Hän oli menossa iltavuoroon, ja on viikonloppuna muuttamassa Espooseen, niin pitihän sitä vielä nähdä.
Häneltä sain maitohappo-tabletteja.
Sitten diakonia ruokailuun, jonne tuli myös eräs ystäväni. Hänen kanssaan olimme luvanneet mennä katsomaan hänen tytärtään asuntolaan. Mutta ensin syötiin: Uunikalaa, perunaa, salaattia,leipää, jälkkäriksi kahvia ja pipari. Ja alussa oli ollut myös tietysti pieni hartaus.
Ystävän tyttö on aikuinen kehitysvammainen ja asuu siis asuntolassa. Ihan kiva asunto tytöllä olikin. Tunnemme tytön jo vuosien takaa, kun asuimme ennen naapureina. Olimme siellä aika kauan ja sieltä tultua mies halusi vielä kahville, ja käytiinkin tavaratalon kahviossa. Kello lähestyi jo puoli viittä kun tulimme kotiin. Joskus ennen puoli 9 aamulla oltiin lähdetty.

Ilta sitten menikin tv:tä katsoessa ja saunoessa. Sängyssä luin loppuun Astrid Lingreenin Sotapäiväkirjat. Minusta oli ihan hyvä kirja, ja kiva lukea naisen kirjoittamana, kun siinä käsiteltiin muutakin kuin pelkkää sotaa. Kirjan loppupuolella hänestä tuli virallisesti kirjailija, kun kirjoitti Peppi Pitkätossun ja pari muutakin lasten kirjaa.

Käsitöitä on tullut sen verran tehtyä, että virkkasin pari pannulappua...


...ja tein lisää parit ranteenlämmittimet rikkinäisten sukkien varsista :)
Olen tykännyt pitää niitä sisällä, kun on ollut viileätä. Mukavaa päivää teille! Täällä paistaa aurinko!

2 kommenttia:

  1. Teillä oli vielä pidempi kaupunkipäivä kuin meillä eilen. Me käytiin Joensuussa kirpparilla ja vähän muissakin kaupoissa, joihin neitokaiset halusivat. Käsityöt on kivaa ajankulua:)

    VastaaPoista
  2. Mä en kerennyt kirppikselle ollenkaan, kun oli niin paljon "ohjelmaa". :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)