Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Ei mitään erikoista




Tänään heräsin jo kuudelta ja olin sen vuoksi aikeissa lähteä aamusta miehen ja kaverinsa kanssa kaupunkiin, mutta sitten alkoi taas vatsa oikkuilla ja katsoin parhaaksi jäädä kotiin. Olisihan siellä ollut diakonia-ruokailu, mutta söinpähän kotona :) Ja kun miehet olivat vielä ruokailun jälkeen menossa muualle. Tuosta heräämisestä vielä, että jos laitan vain ohuen verhon makkarin ikkunan eteen, niin herään aikaisemmin...jos laitan lisäksi pimennysverhon, niin nukun pitempään...niin olen ollut huomaavinani.







Kun oli siitä tavaran vähentämisestä puhe, niin sen reilun 60 lehden eteenpäin antamisen jälkeen on vaan tullut lisää tavaraa. Ensin ne samovaarit ja seuraavalla kerralla sieltä kirppiksen tyhjennyksestä mies toi kirjoja. Esim. tätä sarjaa, jota aloinkin lukemaan :) Ensimmäinen kirja menossa. Anteeksi huono kuva.















Olen jo saanut ensimmäisen noista kirjoista luettua ja alan lukemaan seuraavaa. Tosin sitä ennnen aion verrata sen kirjan tekstiä Ilmestyskirjaan. Muuten kun kirjan henkilöt tulivat "tutuiksi", niin on helpompi seurata kirjaa, kun siinä kuitenkin kerrotaan useammasta kuvitteellisesta henkilöstä.







Iltapäivällä kävimme miehen (+ koiran) kanssa kävelyllä. Ja sitä ennen siivosin kuistin, vaikken sitä sen kummemmin vielä ruvennutkaan sisustamaan. Tekee mieli odottaa lämpimämpiä säitä. Harmittaa, kun halusin sen kirjahyllyn alaosan tuohon kuistille lattiaremontin jälkeen, koska nyt se alkaa hajota liitoksistaan. Sehän on ollut siinä penkkinä ja säilytystilana, mutta nyt taustalevy irvistää, liukuovi lähti irti, ja etupuolen alaovikin irvistää... Säilytystilanahan se on ollut hyvä kyllä, eikä mies varmaan tykkää jos rupean haluamaan sen siirtoa pois...kun ei se mihinkään mahdukkaan. Siis esim. autotalliin tai muuanne...








Tässä ennen siivousta :(



















Eli nyt se on samanlainen paitsi siivottu ja loput joulujutut raivattu pois.... Mutta odotan tämmöistä aikaa, kuin tässä alempana :)












































4 kommenttia:

  1. Siitä on jo muutama vuosi aikaa, kun luin tuota sarjaa. Se oli mielenkiintoinen. Kirjastosta lainasin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen nähnyt sen kirjastossa,mutta nyt tuli aloitettua, kun se tuli kotiin :)

      Poista
  2. Minulla tulee mieleen omien vanhempieni kuisti. Siinä oli ihania tavaroita ja kukkia : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kaipaankin vähän sellaista vanhan ajan tunnelmaa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)