Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 17. helmikuuta 2018

Kohti kevättä ja keittiötä...
Ulkona oli niin kevättalvinen ilma kun läksin Elmon kanssa lenkille. Heti pihalle astuttuani talitintti lauloi kysyvästi ti-ty...uskaltaisiko jo laulaa titityytä :)
Aurinko paistoi ja hanki kimalteli niin kuin joku olisi peittänyt sen miljoonilla timanteilla. Vaan tietenkin mulla oli taskussa olevasta kännykästä loppunut akku :( Joten ei saanut kuvia lenkiltä. Syynä akun loppumiseen oli ehkä se, kun ystävä oli soittanut ja oltiin varmaan tunti puhuttu puhelimessa... Kun molemmat oltiin yksin kotona.
Toisaalta tuossa kännyssä on muutenkin alkanut mennä nopeasti akku, kai se on uuden akun osto kohta edessä.

Kotiin tultua kännykkä lataukseen ja digikamera esiin, ja hyvä olikin että sen otin, ettei ihan unohdu miten sillä kuvataan. Kuvasin keittiötä, kun pikkuisen keväämmäksi koitin sen ilmettä saada tässä pari päivää sitten. Laitoin ne sinikukkaiset ompelemani verhot keittiöön. Ja punavalkoisen vahakankaan tilalle äidin vanhat muovitabletit. Olivat aikoinaan äidin mökillä. Niitä piti olla neljä, mutta vain kolme löytyi, niin laitoin vain miehen ja mun paikalle ne ja ylimääräisen tabletin vedenkeittimen ja leivänpaahtimen alle.


Muuten kaikki on aika samanlaista, paitsi vähän kevätvärejä yritin jo ujuttaa joukkoon.


Yläkaapin päällä on samat vanhat kahvipannut ja mukit.
Ja ikkunan päällä tarjottimet.


Minä vaan tykkään kaikesta kauniista ja aika värikkäästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)