Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Keittiössä
Pienissä tiloissa varsinkin (ja hamsterilla :) on joka paikka täynnä tavaraa. Tänä aamuna putsasin pitkästä aikaa tiskipöydän ihan tyhjäksi ja pesin tiskipöydän kunnolla. Ajatella jos se näyttäisi aina tältä....
....mutta mitäs näille tavaroille, jotka tiskipöydältä myös "löytyivät"... Tiskikone oli jo pantu päälle ja tuo yksi kattila pesty käsin, kun ei mahtunut koneeseen.

Purkissa on tiskiaine-tabletit konetta varten, suihkupullossa vedellä laimennettua fairia yleispesuaineeksi, kukkien kastelukannu, miehen juomapullo, purkinavaajia, korkkeja, patteri (ei mitään tietoa uusi vaiko vanha), keltaisessa korissa silmäniloa: vanhat pannunalustat jne.


No sainpa ne mitä minnekkin, ja nyt näyttää hetken siistiltä, edes yhdessä paikassa :) Tai kahdessa.
Tänä aamuna oli -28 astetta, ja autokaan ei lähtenyt käyntiin, mies soitti kylällä asuvalle tuttavalle joka tuli auton kanssa vetämään meidän auton käyntiin. Ja mies pääsi "leipäkeikalle" eli ensin kaupunkiin ja sieltä menevät kaverin kanssa hakemaan pakettiautolla leipää soppakirkkoon ja leivänjakeluun, tuoretta leipää saavat Vantaalta, eli mies on siellä apumiehenä kantamassa leipäkoreja.


Meikäläiselle riitti kun kävin raivaamassa auton "latausjohdot" ulkoa ja eteisessä, jossa sielläkin oli -12 astetta :( (Siis huom. sisäeteisessä eikä kuistilla). Syynsä on kyllä siinäkin kun mies jättää usein kuistin ja eteisen välioven auki. Vaan omatpa on ulkovaattensa eteisessä, mullahan on ulkovaatteet keittiön komerossa. Nyt on ulkona laskenut pakkanen sentään noin -20:n.

Aurinko paistaa komeasti ja postiauto näytti jättävän jotain laatikkoon...toivottavasti ei kuitenkaan lisää laskuja, niitä on tuossa jo vino pino odottamassa maksua. Mukavaa päivää teille pakkasesta huolimatta!

Ps. Ei tullut laskuja, vaan tuli mukavaa postia :) Arpajaisvoitto (Enkelikalenteri) Mummo ja koira-blogista + kortti, kiitos <3. Sekä tyttären viime keväänä synttärilahjaksi tilaama Talo ja Koti-lehti <3
13 kommenttia:

 1. Pitäisi täälläkin keittiön tasoja siivota, mutta minne ne kaikki, täällä pienessä köökissä, laittasin..:)
  On teillä pakkasta...onko tuulta? Meillä pakkanen -20 astetta ja kova tuuli....eli sää on kuin Siperiassa...hrr. Aamulla mies kävi antamassa naapurille virtaa, kun oli akku loppunut, ilmeiseti pakkasen takia..:)

  VastaaPoista
 2. Nyt on -16 astetta, mutta aamulla oli tosiaan -28, hrr! Ei pahemmin näyttäisi tuulevan, mutta vähän puiden latvat heiluu...kyllä onkun verran viimaa on..

  VastaaPoista
 3. Kyllä on täyteen lastattu meidänkin tiskipöytä. Se on ainoa pöytätaso ruokapöydän lisäksi. Meillä oli aamulla -20 astetta, mutta tuuli jäätävän kylmää. Ihan polviin otti kun isää hoitaan aamulla menin, vaikka oli farkut jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tiskipöytä on ainoa pöytätaso ruokapöydän lisäksi.

   Poista
 4. Keittiön pöydälle aina sitä tavaraa meillä vaan kertyy:) Kivaa postia❤ Meillä oli aamulla -27 hyrr:) Kaunista talvipäivää❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kertyy sekä ruokapöydälle että varsinkin tiskipöydälle sekä puuhellan päälle. Josta pitää kaikki tyhjentää, kun laittaa puuhellaan tulen..

   Poista
 5. Samoissa hommissa minäkin, tosin lähipiiriläisen keittiössä.
  Ja arpavoittopostia Mummo ja koiralta sain minäkin. Onko meillä samanlainen lukujärjestys?

  VastaaPoista
 6. Mun mies siivoaa silleen, että yksi paikka on niin siisti, mutta ne kamat on vaan siirretty toiseen paikkaa pilaamaan näkymiä! Hän ei heitä mitään juuri pois, siinä se ongelma! Mä sitten vähän "salaa" putsaan niitä tavaroita roskiin, mitä ei kukaan ole tarvinnut ainakaan 15-30 vuoteen!

  VastaaPoista
 7. Oi, saitpa hauskaa postia:) Tuollainen yllätys on tosi kiva. Mukavaa päivää sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa postia ainaisten laskujen sijaan :)

   Poista
 8. Onpa samanlaisia tavaroita, kastelukannu ja maitopurkki ainakin. Sitten aina jotain pieniä esineitä siihen jää.

  Ihanaa postia oletkin saanut. Mieki tykkään unelmien talo ja koti-lehdestä. Lainaan kirjastosta välillä niitä. Ja tuo voitto on ihana. Onneksi olkoon.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)