Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. helmikuuta 2018

Aamun ajatuksia


Tänä aamuna laitoin keittiön pöydälle palamaan kynttilän, kun oli vielä niin hämärää, ja pikkulampusta oli palanut lamppu. Meillä on muutenkin ollut ongelmia noiden lamppujen(kin) kanssa, on taas useampi lamppu palanut peräkkäin ja pari pistorasiaa lopetti toimimisen :(
Täällä on tietysti vanhat sähköviritykset, kun talo on vuodelta-56. Tuosta tulikin mieleeni, että torstaina on sähköt jonkun aikaa pois, ilmoitti "sähkövahti" kännykkään, tekevät jotain hommia tällä seudulla.
Nyt alkaa taas virtsatulehduksen kanssa olla normaali olo, mutta kun se oli alkanut jo toissapäivänä ja eilen iltapäivällä sain lääkkeet, vaikka otin ensimmäisen tabletin heti, niin illalla oli tosi hankala olo tuon tulehduksen kanssa... ja ettei menisi liian helpoksi tuli vielä pyörryttävä olo, joka oli tosi inhottava, pari kertaa meinasi silmissä sumentua. Ja tuli etova olo. Liittyivätkö sitten toisiinsa, luultavasti jotenkin. Laitoin rukouspyyntöjä seurakunnan ystäville ja join monta kannullista vettä ja juoksin vessassa. Lopuksi otin toisen antibiootin yöksi ja asetuin pikkuhuoneen sänkyyn (syystä, että pikkuhuoneessa on vessa) kolmen torkkuhuovan alle lukemaan Raamattua ja rukoilemaan. Ja kiitos Herralle olo parani huomattavan pian ja sain loppuyön nukutuksikin puolen yön jälkeen. Koko yön nukuinkin sitten pikkuhuoneen sängyssa, siitä on tullut näköjään oikein mun sairasvuode. Kissat olivat seurana sängyssä :)


Nyt on aamu-antibiootti otettu, mutta en uskaltanut lähteä miehen kanssa kaupunkiin, senkään takia kun en halunnut kylmään autoon istumaan. Vaikka mulla on etupenkillä sellainen istuin alusta, niin silti se on alussa kylmä ja nyt meiän auton lämmityslaitteessakin on ollut häikkää, ettei se toimi aina.
Pitäs varmaan ottaa käyttöön taas se kokoon taittuva alusta, joka mulla on jossain laukussa tallessa, niin sitä voisi kuljettaa mukana. Voi näitä vanhenevan naisen vaivoja :)

Rakas ystävä lähtee huomenna leukemian takia kantasoluhoitoon, voi kun kaikki menisi hyvin. Sitä rukoilen!


Ulkona on harmaa pilvinen päivä, vaihteeksi ei sada lunta. Hyvää päivänjatkoa teille <3

4 kommenttia:

  1. Tovitaan paranemista sinne teille!

    VastaaPoista
  2. Paranemisia sinulle. Kyllä tuo Hipsu on todellakin meidän Pikkukissan näköinen.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti se kiusallinen vaiva paranee pian! Nuo sun lyhtykuvat on vähän kuin minun touhuni:) Tänäkin aamuna vielä kynttilää polttelin, vaikka onneksi ulkona alkaa ollakin valoisaa jo melko aikaisin. Toivottavasi ystäväsikin saa hyvän avun tulossa olevasta hoidosta!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)