Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 8. tammikuuta 2018

Joulu paketoitu vihdoin ja pysäköinti ongelmia.




Kun miehen tutkimus-reissu Helsingissä oli vasta iltapäivällä, hän teki aamupäivällä ulkohommia pihalla, niin meikäläinen sai yllättävän nopeasti raivattua joulun ja vietyä tavarat vinttiin.



Puolen päivän jälkeen läksimme sitten Helsinkiä kohti, vaikka miehen aika oli vasta noin puolentoista - kahden tunnin päästä. Mutta taas kerran saimme havaita, että hyvä oli lähteä ajoissa. Kirurgiseen sairaalaan oltiin menossa, ja siellä oli tosi paljon kaikenlaista tiesulkua ja erikoishommia joka puolella. Parkkipaikkaa ei meinannut löytää mistään, ja loppujen lopuksi jouduttiin laittamaan auto kadun reunaan, missä oli siirtokehoitus, niinkuin kaikialla ympäristössä muutenkin. Siinä oli kuitenkin kaksi muutakin autoa, niin uskallettiin siihen jättää. Silloin kello oli jo niin paljon, että mies käski mua mennä etsimään pysäköinti-automaattia ja lähti itse kävellen etsimään sairaalaa, jonka ohi oltiin jo aiemmin menty.


No, minä löysin parkkimittarin, työnsin sinne neljä euroa ja vein kuitin autoon ja lukitsin ovet.
Muistin suunnilleen missä päin sairaala oli ollut, ja löysinkin sinne. Pihalta soitin miehelle, että joko hän on sairaalassa...ja nopeasti, koska kännyssä oli akku lopussa. No, miehellä ei ole mikään maailman paras suuntavaisto, jos ei mullakaan, niin hän oli lähtenyt väärään suuntaan ensin ja oli vasta tulossa. Sanoi, että tulisin tielle, että hän näkisi minut.
Hetken kuluttua näinkin hänen tulevan eksyneen näköisenä ympärilleen katsellen ja heilutin kättäni, hän huomasi ja tuli puoli juoksua paikalle. Olimme 15 minuuttia myöhässä noiden parkki-ongelmien takia. Vaan kaikki järjestyi siitä lähtien.












Kuva tytöltä saadusta eläinsuojelu-yhdistyksen kalenterista :)







Takaisin tultua menimme tulomatkalla tutulle autokorjaamolle, ja saatiin auton takavalot kuntoon, kun niiden kanssa on ollut ongelmia. Mies kävi vielä ostamassa jäätelöpaketin. Kotiin mentyämme syötiin ja sen päälle juotiin kahvit + jätskiä.
Mulla on edelleen ollut ärsyttävä yskä, (saa yskiä verenmaku suussa), mutta muuten alkaa olla jo flunssainen olo parantunut.





Illalla mennään vielä saunaan, vois sinnekin laittaa vaikka eucalyptus-tuoksua löylyveteen, jos se auttais tuohon yskään :)

6 kommenttia:

  1. Eukalyptus varmaan tekee hyvää. Toivottavasti yskäsi paranee.
    Huh, Kirurginen on niin hankalassa paikassa ihan ydinkeskustassa, siellä päin ei varmaan paljon pysäköintipaikkoja ole. Hyvä, että ehditte kumminkin suunnilleen ajoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, mahdottomia nuo Hesan reissut parkkipaikkojen takia... perjantaina onkin seuraava reissu, se vaan on toiseen sairaalaan.

      Poista
  2. Aika piinallista käydä tuollaisissa paikoissa.Toivottavasti sun yskäkin jo hellittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mieskin sanoi, että kyllä täällä muuten ajelisi (kun on navigaattori), mutta kun ei saa autoa mihinkään...

      Poista
  3. Kirurgin nurkilta on vaikea löytää parkkipaikkaa. Huomenna vien isän silmäklinikall Meilahteen ja siellä alkaa olla sama juttu, vaikka lähellä on uudehko luolapysäköintihalli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsinki on vaikea tapaus parkkipaikkojen suhteen...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)