Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 2. joulukuuta 2017

Arkea ja tulevia juhlia





Tänään on ollut hyvä, talvinen sää ja olimme aamupäivällä jakamassa postilaatikkoihin TV7-lehtiä, eli yhteiskristillisen tv-kanavan lehtiä. Meille tuli niitä 500 kpl jaettavaksi, ja nyt on enää jäljellä 200 lehteä.
Ne on äkkiä jaettu toisen kerran. Suurimman osan jaoimme kävellen taajamassa ja saimme siinä samalla mukavan lenkin raikkaassa ilmassa :) Vähän syrjemmälle jaoimme autolla. Samalla reissulla tuli käytyä halpis-kaupassa, kahvilla ja ruokakaupassa.



















Tämän päivän kuvitus eiliseltä muutaamaa kuvaa lukuunottamatta. Jouluvaloja on tullut ostettua ja laitettua pari lisää, patterivaloja ulkokäyttöön.




















Hipsu odotteli ikkunalla, kun olimme Elmon kanssa käyneet ulkona.






















Kuistin valot päätyivät kuitenkin ikkunaan. Eivät kyllä ulos kovin näy, mutta valaisevat kuistin kivasti.





















Torstaina vein vähän tekeleitäni lähetyspöytään ja eilen sain tietää, että pari oli mennyt heti :) Aika "sekalaista seurakuntaa" olivat tekemäni.






















Juhlia on tulossa kovasti: Ensin on tuttavan joka vuotiset "Itsenäisyysjuhlat" eli itsenäisyyspäivän seurat 6.12.Sen jälkeen on ensin Kylätalon joulujuhla, sitten srk:n joulujuhla ja vielä seurakunnan toisen pisteen joulujuhla. Yhtä juhlaa :) Lisäksi huomenna vanhin poikani täyttää 40 v! Hän sai lahjan jo viimeksi meillä käydessään, eikä taida kummempia juhlia pitääkkään. Tässä päivänsankari "vähän" nuorempana :D Vaarilta saadun nallen kanssa.




















Nyt paistaa aurinko, aurinkoa ja hyvää mieltä kaikille täällä piipahtelijolle <3





Toivottelee Sesse




10 kommenttia:

  1. Siellähän on elämä pelkkää juhlaa. :)

    VastaaPoista
  2. Mukavia kuulumisia. Meidän poika täytti keväällä 40 v.
    Kyllä pienetkin valot näyttävät hyvin näin pimeässä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos auringonpilkahduksesta. Hipsun ikkunakuva on aivan mahtava : )

    VastaaPoista
  4. Ahkeria olette, tuollainen lehti nivaska painaakin jo paljon ja taajamassakin riittää käveltävää. Meidänkin kissat ovat usein ikkunalla odottamassa kotiin. Hienot käsityöt olet tehnyt. Hyviä juhlia teille. Pieni auringon välähdys täälläkin näkyi, mutta myös vettä on satanut, lunta ei meillä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mies kantoi suurimman osan repussa, josta sitten aina otettiin nippu käsiin.. tänään jaettiin ne loput lehdet :)

      Poista
  5. On siinä aika urakkaa kun tuollainen määrä lehtiä on jaettavana, mutta saa siinä sen ulkoilun samalla. Ihanan tunnelmalliset kuvat:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)