Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 23. marraskuuta 2017

Torstain kuulumisia




Onneksi eilen illalla kerkesin käydä Laulusiskojen harkoissa, taisi mulla olla vasta toinen kerta tänä syksynä kun pääsin. Ja nyt oli viimeinen. Lukuunottamatta lauleluamme Kylätalon "joulujuhlassa" puolivälissä joulukuuta. Veimme vetäjälle ruusukimpun ja mun "hand made" kortin.
















Illalla sitten sen jälkeen nilkka niksahti. On ennenkin tapahtunut sitä, liekö löysät nivelsiteet. Nyt voi vaan linkata varovasti sisällä. Särkylääkkeen ja nilkkatuen voimin. Onneksi mies oli saanut aiemmin leikkauksen jälkeen reseptin vahvempiin Panadoleihin, niin se auttaa nyt mun nilkkaankin.
Eli en siivoa tänäänkään, vaikka pitäs tulla vieraita ... tosin olivat yrittäneet soittaa illalla, vaan kun itse yritin ei vastausta...mietin vaan olivatko yrittäneet peruuttaa kyläilyn...jää nähtäväksi.
Onneksi myös eilen kerkisin käydä Elmon kanssa pitemmällä lenkillä, kun kerrankin oli satamatta :)

















Hitunen oli tullut lumen valkeutta toissa yönä.

















Ja tänä aamuna alkoi sataa lisää..sataa koko ajan. Onneksi mies on paikalla, jos tulee lunta ihan lumitöiksi asti :)
Hällä oli eilen lääkäri niistä vartija-imusolmukkeen poisto tuloksista. Toisessa oli ollut hyvin vähän jotain...päättävät lääkärien kokoontumisessa tehdäänkö siihen liittyen mitään...eli epätietoisuus jatkuu vielä.








Itsellä oli viime hammaslääkärissä joku limakalvo-vaurio suussa, sen takia on uusi hammaslääkäri-aika ensi viikolla. Kaikenlaista :( Hyvähän se on , että tutkitaan.








Eilen siivosin nukkekodin, huone kerrallaan tyhjensin ja pyyhin pölyt...mahottomasti oli pölyä siellä. Raivasin nukkiksen "pihalta" kaikki kesätavarat ja laitoin ne huvimajaan varastoon (eli se on tuo rikkinäinen kynttilälyhty). Ja laitoin vanulevystä lumikerroksen pihaan. Mummo on tullut sinne vierailulle. Kun ehdin (lue: saan aikaiseksi) laitan sinne joulukoristusta ja ehkä jotain valoakin.

















Näillä mennään tänään :)

6 kommenttia:

  1. Ihana nukkekoti! Ja voi kurja nilkkaa sekä muita terveysvaivoja. Onneksi tosiaan tutkitaan, ja toivottavasti vaivoista pian päästään. Lunta tupruttaa aika hurjasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännästi kävi...eilen illalla nilkkakipu lähti yht äkkiä, kuin oli tullutkin, kai siellä niksahti jokin takaisin paikalleen :)

      Poista
  2. Ihana kortti mutta sä osaat ja jaksat, toista on meillä kun tehdään kallista remonttia. . . .
    Lumimyräkkä juu on nyt loppu ja se oli vasta toinen lumimyräkkä tänä talvena kun niitä kuulemma 7 on talvessa, ei yhtään kiva kun on liukasta, kurjia nuo nilkka jutut , on kokemusta.
    Tsemppiä kuitenkin sinnekkin.

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti.
    Paranemisia teille molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sylvi! Nilkka kipu lähtikin yht äkkiä niinkuin oli tullutkin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)