Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. marraskuuta 2017

Päivä puolessa...




...ja siivouskin ehkä puolessa...tai no, yli puolen. Alakerta siivottu uskollisen apurini kanssa.
















Meillä on useimmiten ollut käytetty imuri, pari kertaa ollaan ostettu uusi ja siitä on ollut vaan huonot kokemukset. Nuorena ex-mies osti ovelta-ovelle-myyjältä sellasen "kannettavan imurin", musta se oli paljon vaivalloisempi ja raskaampi kuin tavallinen. Ja muutama vuosi sitten ostettiin eräästä tavaratalosta nätti pieni imuri, joka ei kestänyt kauaakaan, kun siitä hajosi letku :) Vanhassa vara parempi! Tämä nykyinen imuri on edesmenneen äitini mökki-imuri, ja on jo vuosia ollut meillä ja toiminut ihan ok. (Äitikin kuoli jo kymmenkunta vuotta sitten, ja miten kauan hän lienee sillä imuroinut).






Ennenkuin pääsin siivoamaan, piti tehdä monta muuta hommaa. Eräs tyttöni kirjoittaa joskus listoja itselleen, mitä kaikkea pitäisi tehdä. Jos minä olisin tehnyt listan, niin siinä olisi lukenut:


1. Laita pyykit pyörimään.

2. Putsaa kissanhiekka-laatikot (3 kpl, joka kerroksessa yksi).(Rasmuksella on muuten ollut ripuli, kävin eilen ostamassa sille lääkettä ...)

3. Kanna puita kellarivarastosta sekä yläkertaan että alakertaan.

4. Laita uuneihin tulet.

5. Laita pakasteeseen osa illalla saadusta ruuasta.

6. Ravista matot ulkona ja jätä tuulettumaan.

7. Imuroi alakerta ja lakaise vintin raput.

8. Pyyhi pölyjä ja laita matot takaisin.



Tässä vaiheessa olen nyt ja aion viettää ruokatunnin :) Vinttikammari (makkari) olisi hyvä vielä imuroida ja vessat siivota. Ja kun on näköjään hyvä sää, niin voisi käydä Elmon kanssa lenkillä,kun jalkakin on taas kunnossa. Mutta nyt jotain syötävää välillä.

Miehellä on harkka-viikonloppu, niin voi taas "rauhassa" touhuta, ei tarvitse kesken lähteä mihinkään :) Iltapäivällä voisi ommella, kun sain tietää että lähetysmyyjäis-pöytään otettais mielellään lisää pikkukissoja, joita aiemmin olen tehnyt..tällaisia.














...entiset on jo menneet kaupaksi. Mutta Rasmusta en anna.




Ja eteistä siivotessani huomasin, että seinällä olevalta peuralta oli katkennut sarvi, mikähän siihen on osunut.. kuumaliimalla sen vois liimata.












Aurinko rupesi paistamaan! Kaunista lauantaita teillekin <3








4 kommenttia:

  1. Välillä tuo siivoilu on ihan mukavaa puuhaa, varsinkin silloin kun ei ole mitään aikatauluja:) Ihana Rasmus♥ Leppoisaa lauantai-iltaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on,kun saa rauhassa ja omaan tahtiin siivota ja tehd hommia :)

      Poista
  2. Minulla on usein työlista myös. Tosin teen sen miehelle. Itsellä ei työt lopu, oli lista tai ei. Ihana kisuli. Ennen tehtiin paljon kestävämpiä koneita. Onnea kirjavoitosta blogini arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanko oikeasti olen voittanut jotain... yleensä mulla ei ole paljoa onnea arvonnoissa, ihanaa tulen kurkkaamaan :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)