Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 24. marraskuuta 2017

Nukkekodissa valmistaudutaan jo jouluun





Eilisessä kuvassa näittekin, kuinka nukkekodilla oli satanut jo lunta (eikä sulanut pois niinkuin täällä suli).Lapset olivat kerinneet jo aloittaa lumiukon teon ennen mummon tuloa. Siellä myös laitettiin joulukoristeita jo "terassille" ja sisällekin. Pienen valosarjan laitoin sinne valaisemaan, mutta kyllä piti olla muutkin valot päällä, että sai kuvattua...tosin en salamavalolla kokeillutkaan...niin harvoin sitä käytän, niin ei tullut edes mieleen :)








Kuten eilen kerroin niin mummo on tullut sinne vieraisille, pikkupoika tuli jo vastaan pihalle. Mummolla on lahjakori mukana ja poika sai jo auton ja radiopuhelimen, jotka eivät olleet paketissa.
























Kuvasin samalla nukkiksen huoneita. Yläkerrassa on tyttöjen huone,(siellä pikkutytöt ovatkin), olohuone ja äidin ja pojan "makuualkovi". Liian pieni on tämä talo 5 henkiselle perheelle, haluaisin saada tähän yhden kerroksen lisää alakerraksi...


















Perheen äiti on kutonut paljon uusia sohvatyynyjä...taitaa olla käsityö-peukalo hänelläkin :)



















Ja alkovissa pötköttelee kisu.




















Alakerrassa on keittiö, sisääntuloaula (josta portaat yläkertaan) ja kylppäri. Keittiössä äiti, aulassa isosisko ja perheen koira. Kuvista vasta tuli mieleen, etten ole koskaan laittanut sinne verhoja...kumma kyllä... no ompahan valoisampaa...






































Pihalla terassi ja huvimaja, joka nyt on kesätavaroiden varasto, kuten kuvasta näkyy :)
























Tällainen nukkekoti-postaus tänään. Vieraita kävi eilen ja nilkka oli iltaan asti kipeä, kunnes se kipu, yhtä äkkiä kuin oli tullutkin, parani...ehkä siellä joku jänne naksahti takaisin paikalleen, ja rukouskin varmasti auttoi.
Kiva kun ei satu enää joka askeleella nilkkaan :)




Hyvää alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa nukkekotielämää♥ Hienot nuo sohvatyynyt..Ei sitä tilaa tunnu koskaan olevan tarpeeksi:) Kiva kuulla että nilkassa kipu helpotti! Mukavaa viikonloppua❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli koti iso tai pieni, tai pienenpieni, aina olisi lisätila hyvästä :)Viikonloppuja <3

      Poista
  2. Voi, miten söpö nukkekoti asukkeineen ja sisustuksineen. Olen aina ollut hulluna nukkekoteihin, mutta koskaan en ole sellaista itse saanut. Joskus ajattelin ryhtyä nukkekoteja harrastamaan, mutta niin vain on jäänyt.
    Eräs ystäväni on rakentanut nukkekodin tavalliseen hyllykköön, jonka hän on kiinnittänyt seinälle. Ja toisella ystävälläni nukkekoti on lasiovellisessa kaapissa. Kerroksia on monta ja tilaakin löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on joskus ollut hyllyssä ja pikkukaapissa... :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)