Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kylillä käyneet...













Tänään aamulla oli ankean harmaa ja sateinen päivä. Mies sanoi "Mennäänkö käymään jossain?" Ajateltiin lähteä käymään toisella kylällä, viedä samalla Kylätalo-tilaisuuden ilmoitukset sinne kahdelle ilmoitustaululle. Piti sitten kopioida muutama pienempi lappu, vaan painoin vahingossa väärää nappia kopio/tulostin laitteessa ja se jämähti siihen, ei saatu sitä toimimaan normaalisti... Onneks olin ne isot laput saanut jo tulostettua toisella, tietskalla olevalla, tulostimella. Tuota toista olenkin käyttänyt vain kopioimiseen. Mutta harmi, jos se ei nyt ala toimia :(











Lähdettiin sitten ajelemaan sinne kylälle ja takaisin tullessa mies ehdotti, että mentäisiin vielä eräälle toiselle, kauempana olevalle kylälle, käymään tuttujen luona. Hän soitti sinne ja meidät toivotettiin tervetulleiksi. Ihan kiva muuten, mutta mulla taas vatsa vaivasi, närästi ja oli vähän huono olo.
Pitää varmaan lopettaa kokonaan aamukahvin juominen. Vaikka mä syön aamulla puuroa ennen kahvia ja usein vielä leivän kahvin jälkeen, niin ei vatsa meinaa kestää...
Onneksi se huono olo meni ohi ja tutuilla oli ruokapöytä valmiina kun tultiin, ja syömisen myötä närästyskin pieneni. Jäätelöä saatiin jälkkäriksi ja murukahvia,kuka halusi. Minä en uskaltanut ottaa.











Takaisin tultiin kiertotietä ja käytiin siellä koiran kanssa kävelylläkin...jätettiin siis auto tien pieleen ja käytiin kävelyllä. Sade oli loppunut ja oli kaunis syksyinen päivä. Nämä kuvat on sieltä.





























Tuossa kuvassa on sellanen jännä rakennus "torneineen".








Ylimmässä kuvassa on Rasmus, joka palasi myös omalta reissultaan "kyliltä", joka kesti muutaman päivän. Ihana saada "poika" kotiin :)






Ps. Myös Kotimatkalla-blogissani uutta tekstiä.

7 kommenttia:

  1. Onneksi Rasmus tuli kotiin, on niin kova huoli aina jos ei joka päivä näy kissaa. Harmi tuota kahvivaivaa, mutta on se vahvaa ainetta, huomaan itsekin, jos juon enemmän kuin kaksi kuppia päivässä, että nyt ei vatsa tykkää. Ehkä voisi siirtyä kokonaan miedompiin aineisiin ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään iän mukana täytyy siirtyä aina vaan miedompiin aineisiin tosiaan :D

      Poista
  2. Ihania syksyisiä kuvia ja hyvä että Rasmus on taas kotona♥ Toivotaan kovasti että kone lähtisi vielä siitä toimimaan! Harmi että vatsa kiusaa, ehkä se kahvi tosiaan on ainakin hetkeksi jätettävä.. leppoisaa syyspäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon tosiaan, että saisin koneen vielä toimimaan...mutta jos jonkun pitää olla hajalla, nin mieluummin tuo kopiolaite kuin esim. tietokone :D

      Poista
  3. Kivannäköiset kävelymaastot olikin. Mikähän lie tuokin jännä rakennus ollut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotona vasta huomasin, että tuossa kuvassa ei se "torni" kunnolla näkynytkään puun takaa, vaikka sen tornin takia kuvan otin. Aina ei voi onnistua :)

      Poista
    2. Siinä tornissa oli ihan lasiset ikkunatkin...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)