Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 4. syyskuuta 2017

Iltapalaa tähteistä






Eilen miehellä alkoi taas syksyn sählypelit, minä sillä aikaa laitoin meille iltapaa. Metsäntyttö blogissaan oli tehnyt postauksen täytetyistä paprikoista.
Siitä, ja syystä, että olimme saaneet pussillisen paprikoita, tuli mieleen tehdä "tähde-versio" täytetyistä paprikoista. (Omat paprikat jäivät kesän lyhyyden ja kylmyyden vuoksi pieniksi ja vihreiksi, mutta nämä saadut olivat tosi isojakin).







Eli ensin huuhtelin ja halkaisin paprikat, poistin siemenet ja "kalvot" ja puolitin pituus-suunnassa.

















Täytteeksi tulisi keitettyä riisiä, chili con carne-kastiketta...

















...ja omasta "kasvimaasta" puolikas pienestä vihreästä paprikasta sekä pikkuruinen valkosipuli silputtuna.



















Nämä kaikki sekoitin mössöksi, jolla täytin paprikat.


















Lopuksi juustoraastetta päälle ...
















...ja uuniin 250 astetta ja olivat noin 20 minuuttia, ja jäivät vielä jälkilämpöön sinne.








Minä söin omani jo aiemmin ja mies osansa pelistä tultuaan, olivat säilyneet jälkilämmössä lämpiminä.







Susijengin koripallo ottelua taas katsoin, ja voitto saatiin, hyvä Suomi ja Lauri Markkanen ! Tänään käytiin aamusta jakamassa vähän lehtiä postilaatikkoihin, auton kanssa, ja sieltä tullessa poikkesimme ystävällä kylässä. Mies siis soitti hälle, että voidaanko poiketa, kun mennään ohi. Ja saatiin kahvitkin siellä. Talon isäntä vain oli kotona, vaimonsa oli töissä.








Sieltä lähtiessä käytiin laittamassa ilmoitustaululla Kylätalo-tilaisuuden ilmoitus. Siinä vieressä oli jätepiste ja paljon tavaraa oli maassakin, niin pitihän sitä kurkistaa mitä siellä maassa oli. Mies löysi Jumala puhuu-kirjan, ja antoi minulle kun olen kaivannut uutta päivän sana-kirjaa :)
















Loppuun terveiset Hipsulta, joka oli eilen illalla nukkumassa itseään pienemmän korin kannessa :)








4 kommenttia:

  1. Voi tuota kissaa:) Mahtoikohan unensa olla makeat tuossa? Tuo sun kirjalöytö oli kyllä mainio, just kun sellaista kaipasitkin:) Minä tein loppuviikosta kaalikääryleitä, mutta ne ei nyt minusta tullut niin hyviä kuin aiemmin. Mausteita, eli suolaa, olisi saanut olla enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman minä huomasin noissa paprikoissa, että suolaa olisi saanut olla enemmän, lisäsinkin sitä omiini...suolaa ja pippuria ja mieskin taisi lisätä, hän kun tykkää varsinkin suolaisemmasta ruuasta.

      Poista
  2. Kyllä näyttävätkin ja kuulostavat hyviltä nuo paprikat..Nam!!😍 Olihan melkoisen jännittävä koripallomatsi eilen:) ja oi tuota Hipsu kun on suloinen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on niin hauskoja,kun saattavat mennä vaikka pikkuisen kangaspalan päälle nukkumaan, että on olevinaan alusta :D

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)