Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Miettimistä....





Aina vaan näitä "kesän viime kukkia" riittää maljakkoon :)

















Muuten on ollut ikäviä uutisia miehen terveyden suhteen. Ensi viikolla on seuraava lääkäri, niin sitten ehkä tiedämme enemmän, ja tarkemmin patologille menneen näytteen tulokset. Illalla varsinkin nukkumaan mennessä tulee tuokin asia mieleen.
Flunssasta olemme nyt jo melkein selvinneet, mies ainakin on sen suhteen jo melkein kunnossa ja itsellä nyt ei ollutkaan kuin flunssan poikasta. Tänään olis ollut lauluharkat, mutta kurkku on vielä karhea, niin en mennyt. "Siskot" varmaan kyllä siellä muistavat rukouksin miestänikin, kun tietävät asiasta.







Tänään sain sentään kassillisen vaatteita raivattua pois vaatekomerostani, osa on jotenkin "kutistunut" niistä :) Ja vintistä siirsin jotain kankaita makkariin, kun ei niistä muista mitään tehdä, jos ne on vintissä.
















Sunnuntaina muuten tulee tasan 7 vuotta siitä kun ostimme tämän talon. Kohta täytyy mennä pistämään sauna lämpämään, että päästään saunaan kun mies tulee.







Hyvää keskiviikkoista iltaa!










6 kommenttia:

  1. Vai semmoista... Toivottavasti uutiset osoittautuvatkin ihan hyviksi! Rauhallista mieltä teille molemmille...

    VastaaPoista
  2. Jaksamista. Samassa veneessä ollaan. Voi onko siitä muutosta jo nin kauan. Muistan hyvin kun olin auttelemasa siellä silloin. Mä hävitin nyt kesällä ne isot tilaa vievät tuolit pois jotka silloin annoit mulle mökiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Se mökin tyhjennys oli sitten seuraavan keväänä...Jaksamista sullekin!

      Poista
  3. Voi..toivottavasti saatte pian uutisia!! Voimia ja syksyistä viikkoa❤️

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)