Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 10. elokuuta 2017

Torstain kuulumisia
Tänään piti olla mulla se röntgen ja ultra-ääni olkapäästä, vaan eikös tässä muutama päivä sitten soitettu, että joutuvat siirtämään ajan viikolla eteenpäin, pöh! Mielelläni jo olisin mennyt, kun alkaa paidan riisuminenkin olla hankalaa... ja välillä hyvän asennon löytäminen nukkumaan mennessä. Tietäisi ainakin syyn, jos ei muuta voisikaan.
Labra tuloksista soittelee lääkäri huomenna. Eilen olikin taas vaihteeksi vatsa-vaivaa, muuten vatsa onkin ollut parempana :) (Mikä on kiva!) Ja en tiedä vatsastako johtui, kun ihan sairaan väsynyt olin illalla, haukottelin vaan koko ajan, olis tehnyt mieli jo yhdeksän aikaan mennä nukkumaan, mutta kun oltiin päätetty katsoa avausjakso uudesta sarjasta Karkotetut, ja se olikin ihan hyvä.
Tänään illalla alkaa taas syyskauden Kylätalo-tilaisuudet. Siinä on uusia järjestelyjä tullut, ja tullut muitakin vastuun jakajia. Ja muutenkin ruvetaan saamaan pientä kilometrikorvausta, hengellisten juttujen osalta, auto-kyydityksistä jne. Kyllähän se tietysti hyvä juttu on. Vaikka ihan hyvinhän se on mennyt tähänkin asti, kun Herra on huolen pitänyt :)

Eilen sain loput punaherukat kerättyä...
...ja mehustettua ne äidin vanhalla Mehu-maijalla :)
Eilinen ystäville meno peruuntui, mutta mies oli pikaisesti siellä käynyt ja ystävä soitti, että he kutsuvat meidät sitten kahville, kun saavat asunnon kuntoon...hän oli vielä muutosta väsynyt. Kysyi haluaisinko mehulingon, kun heillä on kaksi. No, meillehän se miehen mukana matkasi, laittoivat vielä omenan mukaan, että saatiin heti koe käyttää :)


Tuo nyt on tietysti sellainen, niinkuin yleensä laitteet, että sen pesemiseen menee kauemmin, kuin mehun tekemiseen , niinhän ne yleensä on :) Mutta kohtahan se omena-aikakin tulee, niin voi tehdä tuoremehuakin.Yöllä on ilmeisesti satanut ja osittain kirkastuvalta taivas näyttää. Toiveikasta torstaita!


4 kommenttia:

 1. Harmi kun nuo tutkimusajat siirtyivät:( Oma tekoinen mehu on sitten hyvää...tänä vuonna ei mustaherukoita saatu kun pensaat on vielä niin uusia ja pieniä, mutta aiempina vuosina on saatu talveksi vitamiinimehut keitettyä:)) Vilakoilla ilmoilla on kiva juoda lämmintä mehua♥ Kaunista kesäpäivää!!

  VastaaPoista
 2. Minä kaivoin pakasteesta entiset pakastetut musta- ja punaherukat, sekä poimin mustaherukoita lisää joukkoon niin tänäänkin on mehun keitto päivä... Aurinkoista on ainakin vielä :)

  VastaaPoista
 3. Meillä onneksi herukat ole vielä kypsiä, mansikat, mustikat, vadelmat ovat parhaillaan säilöttävänä.
  Pian mullakin alkaa mehuruljanssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas ainakin tuossa lähi metsässä mustikat vasta alkavat kypsyä... vadelmia olen vähän kerännyt :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)