Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. elokuuta 2017

Teltalla

Niin sitä tuli kolmena iltana, tai itse asiassa kahtena iltana ja yhtenä päivänä oltua kokous-teltalla. Joka kerran mennessämme oli auto täynnä kyytiläisiä. Tänään tulin yhden ystävän kyydissä pois (ja siinä oli toinenkin nainen kyydissä), kun mies jäi vielä purkamaan telttoja...isoa kokoustelttaa ja pienempää kahvi-telttaa...paljon kai sinne jäikin miehiä varsinkin...itsekkin olen ollut usein mukana, mutta nyt varon tuota kipeää olkapäätäni.

Postauksen kuvat ovat eiliseltä teltta-reissulta.
Kyllä joka illaksi riitti ihmisiä ja tänään olikin päivällä kaksi kokousta, Raamis ja Juhlakokous. Raamattu-tunnin piti entinen pastorimme, joka on ollut välillä lähetys-työssä ja nyt on toisessa seurakunnassa. Toisessa kokouksessa puhui toinen evankeliumin julistaja. Siinä välissä oli grilli-makkaraa ja kahvia/mehua ja erilaisia pullia myytävänä. Myös lähetyspöydän tuotteet olivat myytävänä, mukana siellä omiakin käden tekojani :) Lähetyspöydän tuotteista, samoin kuin makkarasta ja kahvista ja pullasta saatavat tulot menevät lähetystyön hyväksi. Kyllä syötäviä ja juotavia menikin, kun olivat edullisia, esim. kahvi ja pulla yhteensä euron.Sääkin oli suht hyvä koko ajan, paitsi eilen vähän viileä ja tänään sitten vuoron perään satoi ja paistoi :) Eli ei mitään uutta kesäsäässä.

Ensi viikolla alkaa taas Kylätalo-kokouksetkin. Eli syksyinen rytmi.


2 kommenttia:

  1. Minäkin olin lauantaina vapaakirkollisen mieheni kanssa yhden vapaasrk:n telttajuhlilla. Siellä oli ihan hyvä ilta, mitä nyt kaatosade haittasi kuuluvuutta ekassa tilaisuudessa, niin että puhuja joutui huutamaan mikrofoniin. Ukkonenkin vähän jyrähteli.

    Pahoittelen, kun blogien seuraamiseni on jäänyt niin vähäksi sen jälkeen kun menin töihin. Minulla kun on kilpirauhasen vajaatoimintaa, niin olen iltaisin aivan poikki kun tulen töistä. Vapaapäivinäni olemme aika paljon reissailleet, kun mieheni oli lomalla. Nyt minulla tavallaan alkoi "loma", kun hän meni töihin, eli ehdin näin vapaapäivinä olla kotona ja levätäkin :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä lepo on varmasti tarpeenkin :) Ei sitä silloin kun on töissä jaksa joka paikassa kulkea... ei aina jaksa vaikka ei olisi töissäkään, voin sanoa omasta kokemuksesta :) Siunausta sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)