Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 24. elokuuta 2017

Leivontapäivä




Meillä on illalla taas Kylätalon Ilosanoman ilta ja meidän "vakileipurimme" ei ole vielä kerennyt tulemaan tilaisuuksiin, joten viime kerralla oli ihan osto-pullaa ja tänään tein kuningatar-muffinseja illaksi. Lisäksi voisi ostaa keksipaketin, kun nuo muffinsit eivät ole kovin isoja.















Kyllä niitä kulhollinen tuli :)
















Samassa uunin lämmössä ajattelin laittaa ruokaa, mutta ei ollut oikein aineita kaapissa, (mieskin kun oli kaupungissa), niin tein pitsa-leipää.














Aamupäivällä kävin 45 minuutin sauvalenkillä, täytyy mainostaa, kun yleensä käyn vaan puolen tunnin lenkillä, jos yksinäni käyn sauvojen kanssa :)
Syytä on käyttääkkin tuota tietä, kun keskusta alkaa jo ruohottua...














Kylätalosta otin uuden kuvan kerran kun kävimme siellä päin lenkillä miehen ja koiran kanssa.













Tuonne sitten illalla. Vanha viihtyisä hirsitalo. Viimeksi meitä ei ollut kuin 8 henkeä, kun oli eka kerta kesätauon jälkeen. Tänään saattaa tulla jo enemmän. Hyvää päivän jatkoaa :)

10 kommenttia:

  1. Nätti kylätalo. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköisiä muffensseja. Kivan näköinen kylätalo.
    Mäkin kävin kävelyllä reilu tunti, otti kipeetä oikeaan jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muffinsit olivat hyviä, vähän turjan pieniä vaan...vielä niitä jokunen jäikin :)

      Poista
  3. Meillä tytöt teki muffinsseja muutama päivä sitten:) Ja ilmeisesti tänäänkin niitä leipovat. Nykyään on muuten koulussa kotitaloutta jo ala-asteella 4. luokasta lähtien valinnaisena muutaman kuukauden ajan. Kivan näköinen talo tuo kylätalo. Onkohan se ollut joskus asuntona, vai jossain muussa käytössä? Aikoinaan Pomarkussa asuessani saattoi joinain arki-iltoina olla rukoushuoneella myös vain ihan muutama ihminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut kyllä jotain Kylätalon historiasta, vaan en nyt muista... Meitä oli eilen 14 henkeä ja ihan hyvä ilta.Oma pastorimme piti "saarnan" :)

      Poista
    2. Piti oikein katsoa netistä ja sieltä löytyi tietoa sen verran, että Kylätalo on rakennettu 1856 ja on toiminut alussa Pitäjäntalona sekä kätilön asuntona. Toimi myöhemmin myös Kunnantalona. :)

      Poista
    3. Se talo tietäisi kertoakin monta mielenkiintoista asiaa:)

      Poista
  4. Herkullisen näköisiä muffinsseja ja pitsaleipä näytti myös
    herkulta😍 Tänään taisi olla ihan kiva ilmakin kävelylle..tuo kyläntalo on kyllä kaunis!!

    VastaaPoista
  5. Oli ihan kiva sää kävellä, kun kesken matkan alkoi aurinkokin paistaa :) Myöhemmin kävimme vielä miehen ja koiran kanssa toisella lenkillä taajamassa. Kylätalo on kyllä komea vanha talo.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)