Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 19. elokuuta 2017

Lauantaina




Surullinen päivä oli eilinen, Suomelle ja Turulle. Ei kai voi odottaa, että Suomi säästyisi terrorilta, kun sitä on muuallakin Euroopassa, vaan oli se silti pysäyttävää. Ja vielä lähemmäs se tuli, kun vanhin poikani asuu Turussa, ja itse asiassa nuorempi poikanikin oli juuri siellä veljensä luona käymässä... Hän oli ollut kaupungilla ostamassa bussilippua illaksi, kun oli pyydetty poistumaan keskustasta... onneksi molemmat olivat kuitenkin turvassa :)














Seurakunnassa oltiin illalla tavalliseen tapaan ja sielläkin muistettiin Turun tapahtumia. Tänään onkin ollut oikein sateinen sää, käytiin kaupoilla ja tapaamassa yhtä nuorta kaveria, joka on muuttanut tänne lähelle. Mies lämmittää taas savusaunaa illaksi, tänään onkin tulossa miehiä myöhäiseen saunaan, kun tulevat vasta yhden tilaisuuden jälkeen ihan illalla vasta.

















Mulla on pari päivää ollut pyykit ulkona kuivumassa, vaan kun on sateillut...nyt näyttää pikku hiljaa kirkastuvan. Ehkä pyykitkin vielä kuivuvat :)
Ei tässä muuta, pidetään toisistamme huolta :)

















9 kommenttia:

  1. Olen asunut turussa 45vuotta, eikä koskaan ole ollut vastaavaa, ajattelin että envähään aikaan mene keskustaan, mutta ajattelin kuitenkin käydä kuvaamassa kynttilämeren.Tyttäreni oli juuri poistunut keskustasta, kun kuuli uutisen.Järkyttävää on uhrien puolesta, vien varmaan kynttilän myös,jos niitä vielä kaupasta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhin poikani on myös asunut Turussa jo parikymmentä vuotta, kun aikoinaan lähti sinne yliopistoon. Onneksi tyttäresikin turvassa!

      Poista
  2. Heh, minulla on tasan sama tilanne pyykkien kanssa, tässä tuulessa ja huomiselle luvatussa auringossa ne varmaan viimein kuivuvat.
    Kamalat uutiset olivat, mutta välittäminen korostuu, toisen tuki toiselle, rakkaus ja huolenpito voittakoot. Teki varmaan hyvää purkaa asiaa yhdessä seurakunnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en jaksanut odottaa pyykkien kuivumista, vaan keräsin tyttären pyykit sisälle kuivumaan :) Vielä siellä ulkona pari omaa lakanaa on.. ehkä jo kuivuneetkin :) On ne surullisia tapahtumia nuo väkivallan teot :( Puhuminen on aina hyväksi...

      Poista
  3. Surullisia oli uutiset tuolta Turusta...Hyvä että lapsesi ovat kunnossa. Hiljaiseksi koko Suomen tuollainen vetää..Pidetään tosiaan huoli toisistamme❤️Rauhaisaa päivää sinne��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää on kun tuo on Suomeenkin tullut... Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  4. On se aika hurjaa, että täälläkin tuollaista tapahtuu. Onneksi sinun pojat ja myös Piken tytär saivat välttyä pahimmalta! Siunattua sunnuntaita sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano..ei olisi tuota Suomeen kaivattu :( Onneksi on varjelus ollut läsnä :) Samoin sinulle!

      Poista
  5. Minulle Turku on rakas kaupunki, kun asuin siellä yli 6 vuotta, ja siellä on monia ystäviä ja tuttuja. Siellä kauppatorin suunnalla sitä kulki melkein joka päivä ja niin varmaan useimmat turkulaiset liikkuvat siellä usein. Siksi järkytys oli suuri, kun se tapahtui tutussa paikassa. Perjantai-ilta ja lauantai meni melkein uutisia selatessa. Onneksi eilen oli muuta ohjelmaa, niin pääsi vähän irti näistä asioista.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)