Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 31. elokuuta 2017

Kirppistelyä :)




Tänään olin sateisessa kaupungissa. Ja pitihän sitä taas poiketa kirppiksellä ja kirjastossa, lempipaikat <3 Kirppiksellä oli eräs pöytä, jossa oli iso osa tavaraa 0,50 e/kpl. Siitä tein löytöjä. Ensi kesää ajatellen (jos sellainen meille suodaan) kolme suojaruukkua kukille. Turkoosi on ihana väri varsinkin kesällä :)









Myös ostin kaksi lankapussia, myös 0,50 e/kpl. Tässä molemmat pussilliset yhdistettyinä eli euron maksoivat.




















Ja vielä toisesta pöydästä valokuvakehys myös 0,50 e. Pienen vihreän simpukkamuotin otin ilmaistavaroista, ajatuksena voisiko sitä käyttää muottina jossain askartelussa. Jää mietintään...



















Yllä olevassa kuvassa olevat kortit (pääasiassa lintu-kortteja) ostin kopioliikkeen korttitelineestä, 7 kpl/1 e. Ei paha sekään :)









Kirjastosta lainasin vain tämän virkkaus-kirjan.


















Sen jälkeen oli ruokailu soppakirkossa hartauksineen, olimme vain kuuntelemassa ja syömässä, emme mitenkään vastuussa. Tuo ruokailu on Vapaasrk:n järjestämä. Ensi viikolla alkaakin jo luterilaisen srk:n ruokailu, jossa olemme ennen(kin) käyneet. Ja joskus pitäneet hartaudenkin, niinkuin tuolla toisessakin olemme uskoontulosta joskus kertoneet ja mua on pyydetty lausumaan hengellisiä runojanikin. Olemme sillä lailla yhteiskristillisiä, oma seurakunta on babtistisrk.







Mulla on taas monena päivänä ollut niitä toiminnallisia vatsavaivoja (niinkuin lääkäri sanoi), onneksi ei ole mitään pahempaa stressiä ollut, se vaan pahentaisi sitä. Kylätalo-palaveri oli tiistaina, nyt on puhuja vuorot sovittu jouluun asti. Ja mä jouduin Kylätalo-tilaisuuksien WhatsApp-ryhmän ylläpitäjäksi. No, eiköhän se sujune.






Jatkellaan.














3 kommenttia:

  1. Kauniit kukkapurkit, eikä hinnalla pilattu :)
    Kiva kun me kristityt voimme toimia ns. yhteiskristillisellä pohjalla.

    VastaaPoista
  2. Voi miten kivoja löytöjä olitkaan tehnyt�� Harmi että vatsa on kiusannut,toivottavasti ei pahene kiusa:( Leppoisaa alkanutta syyskuuta sinne♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista Tuija ja Päde <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)