Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kirjanmerkkejä
Tänään tuli mieleen tehdä uusia kirjanmerkkejä. Ottaessani rasian jossa on leikattuja kuvia, kiiltokuvia, tarroja ym. paperi sälää, tuli heti eteeni muovikotelo, jossa oli säästämiäni Raamatun lause-kirjanmerkkejä. Olin niitä saanut muistoksi ihan uskon alkuaikoina (90-luvun alussa), ja joskus ovat Raamatun välissä olleetkin, varsinkin yksi oli vähän ryppyinenkin. Päätinkin tehdä niistä tukevammat kirjanmerkit, pääsisivät taas omaan tehtäväänsä. Mitä ne turhaan laatikossa makaa!Tästä lähdettiin...
Ja tällaisia niistä tuli.


Tämä uskovalta kirjekaverilta saatu huhtikuussa-90. Tässä käytetty pahvia, kultatussia, askartelukukkia ja silkkinauhaa. Tämä oli se vähän ryppyinen.


Seuraavat pari kappaletta,on varmaan saatu seurakunnasta, luultavasti myös -90. Ensimmäisessä käytetty kalenterikuvaa, korttia,askartelukukkia ja silkkinauhaa ja koristenauhaa. Tässä on siis nurjalla puolellakin kuva, kortista.

Tässä käytetty kalenterin kantta, tapetista leikattua lehtikuviota ja paidasta leikattua kukkaa sekä silkkinauhaa.


Ja yksi ruusuinenkin, johon en jaksanut niin panostaa. Eli pahvia, lehdestä leikattu ruusu-kuva ja silkkinauha.
Nyt niitä sitten on, uusia kirjanmerkkejä :)


Eilen alkoi seurakuntamme telttakokoukset, rukouskokouksella. Minä en ollut, kun mies meni sinne yöksi telttavahdiksi, niin ei olisi ollutkaan kyytiä pois päin...ja muutenkin kun olimme jo olleet toisessa paikassa, siellä tuttavan muistotilaisuudessa. Ei sitä oikein meikäläinen enää jaksa mennä tilaisuudesta toiseen samana päivänä.Mutta vielä on monta tilaisuutta jäljellä. Tällainen mainos vietiin eilen kylälle, ja otin siitä kuvan, jotta voin laittaa Face Bookiin ja tännekin :)
Sinne ovat kaikki tervetulleita!Loppuviikosta ainakin olisi itselläkin tarkoitus mennä :)8 kommenttia:

 1. Niin kauniita nuo sinun tekemät kirjanmerkit😍Noilla on kovasti tunnearvoakin..Niin olet pitkään säilyttänyt💕Mukavaa keskiviikko päivää🌻

  VastaaPoista
 2. Kauniita niistä tulikin. Käsittääkseni nuo lauseet on M.Basilea Schlinkin. Meilläkin joku tuollainen, mutta ei ilmeisesti aivan samoja lauseita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö :) Ihan vahingossa sanoin Raamatunlause- kirjanmerkkejä...eihän ne tietenkään suoraan Raamatusta ole, vaikka asia olisikin "raamatullinen"...Kiitos selvennyksestä! :)

   Poista
  2. Itseasiassa en lainkaan tullut ajatelleeksi sitä, että niitä Raamatunlausekirjanmerkeiksi nimitit:) Muuten vain tuli mieleeni lausahdusten takana oleva henkilö.

   Poista
 3. Kylläpä saitkin niistä kirjanmerkeistä todella kauniita! Sinullahan on taiteellista silmää! Muistan nuo Basilea Schlinkin kirjanmerkit, minullakin on niitä ollut.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)