Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 1. elokuuta 2017

Elokuu alkoi (ja eiliseltä...)
Kuten kerroin, olen hullaantunut salatteihin. Ja tänäänkin kun mies oli teltanpystytys-talkoissa ja sai ruuan siellä, minä kokosin taas itselleni salaatti-lautasen, niistä aineista mitä sattui kotoa löytymään.Ensin menin omalle kasvimaalleni ja sieltä toin kaksi isoa salaatinlehteä ja amppelitomaatista kaksi minitomaattia (ainoat kypsät). Kotoa pieni pala juustoa, pala omenaa, mausteeksi mustapippuria (johon olen myös tykästynyt). Lisäksi salaatin ja viereisen porkkanaraasteen päälle kaupan Perinteistä salaatinkastiketta.
Paistoin kananmunia, pari niistä lautaselle ja keitin puoli pussillista pakastevihanneksia, mausteeksi suolaa ja mustapippuria. Vielä lautaselle tillillä maustettua tonnikalaa...nam...ihana annos :) Juomaksi lasillinen piimää.Eikö näytäkin makoisalta :)


Tähän asti kirjoitin jo eilen. Tänään menemme tuttavan muistotilaisuuteen kaupunkiin. Olimme vasta joku aika sitten siihen pariskuntaan tutustuneet yhteisten tuttujen kautta, kun vaimo joutui sairaalaan ja sille tielleen jäikin...yllättäen oli paljastunut,että hänellä oli levinnyt syöpä ja viimeiset viikot menossa :( Ikävä yllätys ja raskasta hänen omaisilleen. Hänen miehensä pyysi meitäkin muistotilaisuuteen.

Koskaan ei voi tietää mitä sattuu... Oma ystäväni on myös sairaalassa... hänelle olisi vasta syöpähoidot tulossa, kunhan tämän hetkinen tila paranee niin, että voi hoidot aloittaa. Elämä on välillä surullista. Onneksi meillä on armollinen Jumala, jota voimme rukoilla itsemme ja ystäviemme, rakkaittemme, avuksi :)Nyt taivas on aivan sininen ja lokki (!) lensi juuri ikkunan ohitse...mitäs "kaupunkilintu" täällä tekee... kaupungissa niitä oli paljon varsinkin rantojen lähellä. Ei ole tosiaan tänä(kään) kesänä tullut käytyä uimassa eikä paljon muutenkaan rannassa.Hyvää elokuun alkua teille!

3 kommenttia:

  1. Kyllä vaan näyttää hyvältä tuo salaatti:)♥ Ei sitä ikinä tiedä mitä päivät tuo tullessaan ja jokainen päivä on tosiaan ainutlaatuinen,niistä nautitaan! Kaunista alkanutta elokuuta sinne!

    VastaaPoista
  2. Viime öisen sateen jälkeen näyttää alkavan kirkastua, niin se on elämässäkin...vuoroin pilvistyy ja vuoroin paistaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihana salaatti, aivan alkaa tehdä mieli jotain vastaavaa! :) Surullista tuo, miten äkillisesti voi tulla sairautta ja kuolemaa...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)