Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 4. elokuuta 2017

Eläimiä ja "seuroja" :)


Eilen meille tuli taas muutamaksi päiväksi tämä neiti hoitoon :)Kissat eivät tietenkään ole asiasta kovin innoissaan, mutta nytkin Hipsu nukkuu yläkerrassa, Rasmus kävi aamusta syömässä ja meni myöhemmin takaisin ulos.Tässä Hipsu yhtenä päivänä kuistilla nukkumassa, joka onkin nyt kesällä ollut sen lempipaikka.Me olimme eilen illalla kokous-teltalla ja myös tänään menemme. Luultavasti vielä huomennakin...silloinhan ne kokoukset loppuukin. Eilenkin oli aika paljon väkeä siellä ja nyt kun alkaa viikonloppu, niin varmaan vielä enemmän. Meilläkin pitäisi olla täysi auto mennessä, niin oli eilenkin.
Tänään on ollut kovin sateinen päivä ja minua väsyttänyt koko päivän. Äsken kävin yläkerrassa makaamassa vähän aikaa silmät kiinni...se auttoi vaikka en yleensä osaa päivällä nukkuakkaan. Nyt on taivaskin alkanut kirkastua. Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen neiti sinne onkaan tullut kyläilemään♥ Toivotaan että tuo ainainen sade jo västyisi ja tulisi niitä kauniita kesäpäiviä/iltoja:) Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on satanut ja paistanut vuoron perään...

   Poista
 2. Onpa söpö neiti.
  Niin on myös Hipsukin.
  Antoisia kokous-iltoja teille♥

  VastaaPoista
 3. Meillä satoi koko viime yö. Tänään on niin painostava ilma, mua kans väsyttää. En viittis tehdä mitään.
  Tulin hakemaan blogeista energiaa :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lie nuo säät kun välillä niin väsyttää...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)