Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 7. elokuuta 2017

MaanantainaPari sadepäivää taas olikin, mutta kiva kun on kirkastunut. Kyllä nyt on kaikki vesisaavit ja -astiat ääriään myöten täynnä...nyt vois tulla vaikka pitempi kuiva jakso, olis kasteluvettä :)


Tänään kävin labra-näytteissä ja tulomatkalla käytiin taas kivassa kahvilassa, että minäkin pääsin aamukahville 10:n aikaan. Kun taas oli pitänyt olla syömättä. Torstaina sitten on toisesta vaivasta eli olkapäästä kuvaus ja ultraääni. Torstaina alkaa myös Kylätalo-tilaisuudet.
Huomenna pitäs mennä vaihdattamaan kesärenkaat, ennen katsastusta, entiset on jo sen verran huonot. Mennään Nummelaan, siellähän sitä voisi käydä kirpparilla samalla. Tänään lähtee hoitokoira kotiinsa. Tämän kukan sain hoitokoiran perheeltä, silloin kun he toivat koiran :) Iso Ulko-krysanteemi.
Ei ole tullut juuri mitään kuvattuakaan, joten kävin nappaamassa muutaman kuvan pihalta tänne väliin, mutta alkukuvan söpöiset hanhet lounasruokalan pihalta :)

Liian aikaisin taisin iloita kirkastumisesta, taas on harmaat pilvet taivaalla... mutta siitä huolimatta hyvää alkanutta viikkoa!
6 kommenttia:

 1. Tänään on aika vaihteleva sää, vuoroin paistaa ja vuoroin tulee vettä. Ihanasti kukat kukkivat, kun ovat saaneet sadetta! Toivottavasti labratulokset ovat hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan käyn tuolla röntgenissä, niin pyydän soittoajan molemmista samalla kerralla :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia olit ottanut! Täällä on taivas ihan harmaassa pilvessä...ei oikein edes muista koska olisi viimeksi nähnyt auringon:) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tänään paistanut aurinko ja heti ollut pirteämpi olo...vai johtuneeko siitä kun pääsin kirppis-kierrokselle :)

   Poista
 3. Vettä on saatu sen verran reippaasti, että nyt pieni tauko olisi paikallaan.
  Nummelassa onkin pari käynnin arvoista kirpparia: Honkkarin takana oleva Tuikku ja Hiidentorin kirppari (vai mikä sen virallinen nimi nyt onkaan, siinä Prisman kupeessa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuikussa kävinkin ja toisessa kirpparissa Lohjalla :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)