Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Viikonloppu


Taas viikonloppu hujahti. Perjantai-iltana oltiin tavalliseen tapaan seurakunnassa, lauantaina olin enimmäkseen yksin kotona ja luin kokonaisen kirjan. Kirja oli Kirsti Ellilän "Tuntemattomat". Kirjasta sanotaan näin: ..."on tiheätunnelmainen sukutarina trillerimäisin maustein."
Siinä kerrotaan naisesta joka menee yksinään perintöhuvilalle isänsä kuoleman jälkeen miettimään mitä huvilalle tekisi. Jotenkin kirjassa on sellainen epätodellinen tunnelma, päähenkilökin miettii välillä mikä on totta ja mikä unta... Suvun papereita tutkiessaan hän miettii lapsuuttaan ja menneiden sukupolvien elämää huvilalla. Kirjassa ollaan välillä kansalaissodan vaiheissa 1917-18 ja taas nykyajassa 2000-luvulla. Kirjan tunnelma tihentyy loppuaan kohti pahaenteiseksi... Oli se jotenkin koukuttava ...siksi pitikin lukea se samana päivänä loppuun, että näki miten siinä käy.


Päivällä kerkisin kyllä myös käydä Elmon kanssa metsässä. Tuliaisina oli mansikoita ja kukkia :) Oli hyväkin tihetunnelmaisen kirjan luvun välillä mennä aurinkoiseen metsään....


....ja kotona järjestellä vähän vaatekomeroa.... tässä paitoja... aika värikkäitä :) kuten tiedätte olen "väri-ihminen."


Illemmalla sitten mies tuli kotiin ja minä olin lämmittänyt saunan valmiiksi.


Tänään(kään) en saanut juuri mitään aikaiseksi. Markkinoilla käytiin (ostamassa Elmolle luu) ja samalla reissulla kahvilla ja kaupassa. Eipä juuri muuta mainittavaa tänään.


Pyykit on koneessa ja mietin voisiko ne pistää ulos kuivumaan vai meinaako se tosiaan huomenna sataa. Mies menee huomenna kokous-teltan pystytys talkoisiin, minäkin olen yleensä ollut, mutta nykyisin on tuo olkapää ollut sen verran kipeä, etten halua sitä enempää kipeyttää. Joten aion nyt jäädä kotiin. Onneksi vatsa on ollut paremmassa kunnossa.
Telttakokoukset alkavat tiistaina ja kestävät lauantaihin.


Hyvää viikon alkua!

10 kommenttia:

 1. Tuollainen jännä kirja vie kyllä niin mennessään, ei malta lopettaa lainkaan lukemista:) Ihania metsäretki tuliaisia olitte Elmon kanssa löytäneet♥ Mukavaa alkavaa vkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin kyllä tulee luettua noin yhtäjaksoisesti kirjaa...viimeksi olen tainnut lukea noin antaumuksella kirjan viime kesänä :) Hyvää viikkoa sinullekin :)

   Poista
 2. Onpa kiinnostavan kuuloinen kirja, joskus on tosiaan ihan pakko tietää kuinka käy, vaikka menisi aamuun asti.
  Tänne on luvattu sadetta aamun tunneiksi, mikä on hyvä, on edelleen kuivaa. Toivottavasti pyykkisi kuivuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tainnut yöllä sataa, mutta hyvä kun ei nyt sada, kun mieskin meni sinne teltan pystytykseen! Kyllä pyykit kuivuu aikanaan :)

   Poista
 3. Toi kirjajuttu on niin tosi. Hyvää kirjaa ei vaan voi lopettaa kesken. Joskus vaan se jää kesken, kun nukahtaa, kokemusta on.
  Mukavaa viikon alkua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee luettua noin innokkaasti...eikä varmaan olisi onnistunutkaan jos mies olisi ollut kotona :) Mukavaa kesäpäivää!

   Poista
 4. Kauniit kukat löysitkin! Meillä on tänä kesänä kukkien poimiminen jäänyt melkoisen vähiin. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo violetit kukat oli niin kauniita...kun ei niitä pihassa kasva, niin teki mieli poimia ja vähän valkoista värikkyyttä tasoittamaan :) Mukavaa kesäistä päivää sinulle myös!

   Poista
 5. Se liila kukka on peurankello jota mulla on myös valkoisena. Mä poimin tänään mwtsämansikoita 3-4 mlitraa isoja ja niitä on paljon hakkuu aukealla nyt tääl mökillä. Mä en kirjoja jaksa lukea.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)