Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. heinäkuuta 2017

Turkoosi
Meidät oli viikonlopppuna pyydetty tutun tytön rippijuhliin hänen kotiinsa. Niin piti taas miettiä, mitä sinne laittaa päälle. Koska oli lämmin kesäpäivä, päädyin ihan iisiin asuyhdistelmään. Turkoosi pitkä hame, pituus kai , jos niinkuin ennen sanottiin, oli midi, eli pohkeen ja nilkan välille. (Turkoosi on muuten yksi lempi-väreistäni). Asu oli ihan sopiva, koska istuimme siellä melkein koko ajan isolla terassilla, mukavan pienemmän joukon kanssa. Ruokaa ja kahvia sai hakea keittiöstä seisovasta pöydästä.Muutenkaan en juurikaan välitä siitä, onko joku muotia vai ei, mulle merkitsee enemmän se, että itse viihdyn asussani ja tunnen oloni hyväksi siinä. Tämä asu on tietenkin joskus kirppikseltä ostettu, kumpikin, paita ja hame, eri aikoina.
Hame on aika ohutta kangasta, joten vaatii alushameen, ja mikäpä olisi sopivampi, kuin ystävältä joskus vuosia sitten saatu brodyyri-alushame, juuri sopivan pituinen ja levyinen tuon hameen alle :) Ja ohut puuvilla-kangas ei ole hiostavakaan.


....ja broodyyrit ovat kauniit, vaikka eivät hameen alta näykkään.

Muistatteko vielä sen muodin, kun annettiin noiden "pitsien" näkyä hameen alta? Olen joskus nähnyt sitä vieläkin.
Toinen kyläily-ilta oli heti seuraavana iltana, eli eilen. Meidät oli kutsuttu toisten ystävien kanssa kolmanteen paikkaan iltaa viettämään. Se ei ollut mikään juhla vaan ihan vapaata seurustelua. Päätin laittaa saman hameen, nyt vain helmikirjaillun topin kanssa, joka mulla oli muutenkin ollut päivällä päällä. Turkoosi sekin ja tietty kirppikseltä :) (Lisäksi mulla oli harmaa pitsineule-villatakki varalla,kun sää oli vaihteleva).
Kuva otettu illalla valojen kanssa eteisessä, niin sen mukainen.


Niin se meni eilinenkin ilta herkutellessa :)Loppuun aiheeseen liittymätön, mutta niin hyvin tekstiin sopiva levy, Tehillas-duon levy Turkoosi. Toinen laulajista on tuttumme.

Täällä paistaa nytkin aurinko, vaikka sateisempaa oli luvattu. Taivas ei ole turkoosi van kirkkaan sini-valkoinen. Mukavaa päivää teille :)

8 kommenttia:

 1. Monesti saa arvuutella, että miten pukeutuisi juurikin sopivasti, ei yli eikä ali! En omista varsinaisia juhlavaatteita kun ei ole sellaisia tilaisuuksia, mutta löytyy muutama sellaisia asusteita, jolla saa kohotettua siistejä arkivaatteita. Laivareissulla iltaristeilyllä viime viikolla oli tavallinen mustavalkoinen trikoomekko, jota parantelin sitten näyttävällä mustalla nahkaisella jakulla ja mustilla korkkareilla. Kengillä ja koruilla saa paranneltua kokonaisuutta. Tykkään olla arkikamppeissa, joten välttelen kaikenlaisia juhlia. Seurustelu ja vierailut rasittaa tällaista erakkoluonnetta. Töissä saa puhua pulputtaa aivan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen erakkoluonne täälläkin :) Isäntä on sosiaalisempi ja noita yhteisiä vierailuja ja joskus juhliakin pakkaa tulemaan... harvoin ihan juhlavaatteisiin pukeudutaan, enemmänkin vapaa muotoisesti...

   Poista
 2. Tollanen hame on ihana näin kesällä.
  Muistan hyvin kun hameen alle ommeltiin ihan erikseen pitsi, eli sai näkyä kunnolla.
  Onneksi on tullut taas esille toi muoti.
  Ostin itse mekon jossa näkyi ihanasti pitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsit kyllä kaunistaa vaatteen ja antaa romantiikan häivähdyksen :)

   Poista
 3. Hyvät asut. En mäkään välitä, että mikä on muodissa. Pääasia, että vaate tuntuu omalta ja mukavalta päällä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään turkoosista väristä! Tänään minulla oli pitkä musta hame päällä, tuli kylmä ilman aluskalsareita :D tai siis jotain legginsejä. Voi että tätä kesäsäätä, kun ei meinaa edes hameessa tarjeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli tänään kyllä visusti verkkarit jalassa, oli sen verran vilakka sää...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)