Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Terveiset Salosta!
Aamulla sanoin miehelle, että jos hällä ei ole mitään muuta, niin mentäisiinkö hengailemaan Saloon, ajatuksena päästä samalla käymään Aarresaari-kirppiksellä (jossa yleensä kerran vuoteen käydään:) No, miehelle se sopi. Lähdettiin.
Aurinko paistoi ja tuntui ihan lomalta, kun taas pääsi vieraille kulmille.Vietiin auto parkkiin iloisena siitä, ettei tarvinnut ostaa parkkiaikaa autolle. Vaan pääsi ilmaiseen ja kiekottomaan parkkiin ja lähdettiin kirppikselle.
Mies meni Kirppiksen kahvioon (eli miesparkkiin) ja minä kiertämään kirppistä. Alussa tuntui, etten löydä mitään ostettavaa sieltäkään, yhden paidan puoleen hintaan olin ottanut käsivarrelle, niin mies jo tuli vastaan siellä, ja sanoi menevänsä ulos odottamaan.
Mies kun ei itse ole paljonkaan kirppiksistä kiinnostunut. Päätin kuitenkin pikapikaa kiertää suurinpiirtein loput kirppiksestä ja löysinkin jotain sisustukseen, sinertävän, kukallisen, kauniin verhon. Onneksi! Ettei jäänyt harmittamaan. Eli verho 4 e ja Luhdan paita puoleen hintaan 1,50 e.


Mentiin torille,ostettiin tori-grillistä lihapiirakat jauhelihapihvillä ja paistetulla munalla lisukkeineen. Annoksen nimi oli "Hämäläinen". Mentiin jokirantaan penkille syömään. Otin sieltä myös kuvia.Läksimme kävelemään jokirantaa ja sieltä sitten vähän sivummalle keskustasta. Siellä oli tämä kiva puinen kaarisilta ja pikkuinen, lumpeita kasvava joki.
Takaisin keskustaan tultuamme kuvasin Salon kauniita vanhoja taloja tien varrelta. Rakastan kauniita vanhoja taloja!Tässä oli hauska tuo maalaus "Kettu-työmiehestä" katolla :D
Väärällä puolen tietä vaan olin, niin ei saanut lähempää kuvaa.
Muutama tunti oltiin "lomalla" sekin jo piristi :)

Aamulla varasin aikaa lääkäriin, ja myös miehellä oli ajan varaus sinne. Pienen paikan etuja on se, että ajan saa nopeasti lääkärille, vaikka ei olisi niin kiireellinenkään asia. Niinpä sain ajan huomiselle ja puhelimessa ollut henkilö laittoi miehelle terveyden hoitajalle ajan, ihan samaan aikaan kuin minulla. Kätevää, kun samalla kyydillä mennään :)
Kun muuten tulimme Salosta, niin matkalla alkoi pilvistyä ja nyt on ihan pilvistä...mutta Salossa oli tosiaan hieno loma-sää.8 kommenttia:

 1. Kuulosti ja näytti oikein mukavalta päivältä♥ Kauniita kuvia olit ottanut ja ihania tosiaan nuo vanhat talot! Hyvä että sait lääkäriin ajan..Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tuokio olikin siellä viettää :) Samoin sinulle!

   Poista
 2. Salo on kiva kaupunki, kun on tuo joki ja ihania taloja.
  Mukava miniloma :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lukea näistä sun retkistä. Tulee itsellekin olo, että pitäisi päästä jonnekin.

  VastaaPoista
 4. Harvemmin mekään missään käydään...niin sit kun käydään niin pitäähän niitä pistää muistiin :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuollaiset reissut piristää. En ole itse koskaan tuolla käynyt, mutta näyttää ihan kivalta paikalta. Jännästi löysit kaunista sinistä rakennuksistakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy vaikka vähän jossain "vieraissa maisemissa" käydä niin heti piristyy :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)