Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Peilikuvia
Joskus kun katselee maailmaa vaikka auton peilin kautta, niin se näyttää erilaiselta. Jotenkin kivemmalta. Niinpä kokeilin kuvata kotia peilien kautta. Meillä on niin pienet tilat, että vaikea oli kuvata niin ettei itse olisi tullut mukaan. Mutta tässä jotakin otoksia :)
Keittiö
Olohuone
Pikkuhuoneen etuosaEteistä ja vintin rappuaTämä viimeinen kuva ei ole peilin kautta vaan eteisen ja kuistin välisestä ikkunasta kuistille päin.


Ja kuten kuvasta näkyi, taas paistaa aurinko...mutta kuinka kauan...ei voi tietää täällä vaihtelevien säiden maailmassa. Käytiin miehen ja koiran kanssa auto/kävely-lenkillä. Eli ajettiin autolla noin 5-6 km päähän ja käveltiin ihan tuntemattomia teitä. Ensimmäinen tie oli sellainen ihana pikkutie, oikein kaunista maalaismaisemaa, sanoinkin miehelle , että tuli tunnelma kuin olisi lomalla :) Sitä olisi mielellään kävellyt pitempäänkin, mutta se loppui sitten talon pihaan. No oltiin kävelty ehkä vain pari km, niin päätettiin ajaa isoa tietä eteenpäin ja lähteä toiselle tuntemattomalle tielle.Sitä käveltiinkin vähän kauemmin, kunnes käännyttiin takaisin. Se ei kyllä ollut läheskään niin rentouttavaa, sillä autoja meni monta ohi, ja Elmo pelkää autoja, muutenkin tie oli asfalttitie eli suurempi. Sanoinkin miehelle, että on tottunut niin pienen tien varrella asumaan, että tääkin tuntuu isolta tieltä :) Liian isolta!Kävelylenkin jälkeen kävimme vielä autolla kaupalla syömässä jätskit.

10 kommenttia:

 1. Kivat kuvat! Näyttää kodikkaalta. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Pienet retket ovat aina kivoja ja varsinkin se jätskin syönti!

  VastaaPoista
 3. Ihana pönttöuuni teillä! Ja ihanaa muutenkin, tykkään niin vanhoista taloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pönttis on ihan kiva, meillä on yläkerran makkarissa myös samanlainen vähän matalampi versio :)

   Poista
 4. Viihtyisältä näyttää kotisi.

  VastaaPoista
 5. Hienot kuvat!
  Minustakin tuo pönttöuuni on upea!
  Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)