Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Luonnon kukkia ja pihakukkia ...ja vähän askarteluakin

Tänään luvattiin rankkaa sadetta, vaan ei se vielä ole tänne kerennyt. Kävin Elmon kanssa metsässä kävelyllä aamusta, kun säätiedotuksessakin sanottiin, että kannattaa ulkoiluttaa koira pitkällä lenkillä aamusta, ennen kuin tulee kunnon vesisade :)
Laitoin pitkät housut, puntit kumisaappaiden varsien päälle ja pitkähihaisen pusakan.Punkkeja vastaan... Elmo kävi joessa vilvoittelemassa ja minä kuvasin kukkia. Muutamat mansikatkin olivat kypsyneet hakkuu aukealla, oikein makeita olivatkin ja suurempia kuin meidän pihatien poskessa.
Kesällä luonnossa on niin paljon kaunista kuvattavaa.

Luonnossa on värejä erilaisia, mutta kaikki sopivat yhteen :)Tätä kukkaa en ollut nähnyt pitkään aikaan, tai sitten en ole vaan kiinnittänyt huomiota...
Pihassakin oli tullut lisää kukkijoita. Tuoksuvatukka...


Ruusuangervon kukatkin alkaa aueta...Ja tässä on kukka jota sain ystäviltä istutettavaksi, en nyt taas muista sen nimeä...hmmm... Muistaakseni on kaksi keltaista ja yksi violetti mätäs. Istutimme ne entisen katajan paikalle.


Kohta lähden kampaajalle pitkästä aikaa, latvoja pätkimään... Loppuun vielä pieni tuunaus. Saatu kulunut ja tummunut alpakkavati, sai aikaan pienen kokeilun.
Mulla piti olla ennen-kuva siitä, vaan ei näköjään olekaan. Mutta lopputulos oli tällainen: Valkoista askartelumaalia ja vesi-erikeeperi sekoituksella kiinnitetyt leikatut kuvat. (Ihan paperia, ei servettiä).Leikki-dominokeksejäkin tuli tehtyä lisää aiemmin...kun entiset olin jo laittanut eteenpäin.
Nyt rupean vaatteiden vaihtoon ja sitten taajamaan. Heippa!

6 kommenttia:

 1. Luonnonkukat on hienoja. Rankkasadetta tosiaan luvattiin, mutta ei ole vielä satanut pisaraakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sade sieltä ltapäivällä tuli...nytkin sataa, onneksi äsken ei vielä paljoa, kun käytin koiran ulkona.

   Poista
 2. Minäkin olin lenkillä Rufuksen kanssa.
  Minä kans kuvailin luonto, käyhän lukaisemassa postaukseni.
  Olen samaa mieltä kanssasi, luonnossa on nyt paljon kuvattavaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä on samanlainen pukeutumismaku koiralenkeillä heinikossa :) Tuo keltainen perenna on perinteinen ja helppohoitoinen päivänlilja. Teidän nurkilla on luonnokukat meidänkulmia edellä. Puna-apila ei vielä kuki eikä pellonreunoilla ole mansikatkaan kypsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on kaikki heinikot niin kasvaneet, että on varmaan syytä hieman suojautua. Yksi punkki käveli aiemmin päälläni, mutta onneksi ei ehtinyt mihinkään kiinnittyä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)