Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kesäpilvien alla

Tätä pilveä katselin kaupan pihalla autosta, kun mies oli mennyt ostamaan juoman. Pilvessä oli keskellä "kolo" ihan kuin lumilinnan sisäänkäynti...kuvittelin millaista olisi ryömiä siitä sisälle pilveen, se olisi kuin pehmeää joustavaa pumpulia :)

Sen jälkeen menimme käyttämään koiraa venerannassa, jotta se saisi mennä veteen, kun oli kuumissaan autossa. Kävi se vähän makaamassa vedessä, niin että tassut ja vatsakarvat jäähtyivät...ei sen enempää halunnut. Tämä kuva sieltä, kauniine pilvineen myös.
Rannan lähellä on vanha talo, jonka luona oli iso villiintynyt ruusupuska, kera lupiinien ja koiranputkien.Myöhemmin sen jälkeen olimme lähdössä kaupunkiin käymään, niin en laskenut Elmoa enää irti kotipihallakaan, vaan läksin vielä käyttämään sitä ulkona...tosin siitä ei ollut Elmolla mitään tulosta...mutta tienposkesta poimin itselleni kukkia, jostain karanneen Keisarinkruunun sekä kaveriksi sille lupiinin.
Noita Keisarinkruunuja kasvoi ennen talon pihalla, jossa asuimme kun olin lapsi.

Tänään olikin kuuma päivä ja aurinko paistoi koko ajan, mutta illalla kun olimme käymässä muualla, niin täällä oli satanut sillä aikaa, sen huomasi siitä kun vesisaaviin oli tullut jonkun verran vettä ja ruoho oli märkää... olin myös eilen laittanut lisää "vesi-pyydyksiä" eli tavallisen saavin lisäksi toisien rännien alle ison ämpärin ja lasten ammeen...kun niihin ei mahdu mitään korkeata astiaa. Se olikin hyvä idea saada pensaiden taimien kasteluvettä.
Nytkin oli kuitenkin satanut sen verran vähän, että lisäkastelin niitä vielä vähän.

6 kommenttia:

 1. Ihania pilviä! Mukavaam kun on kaunista ja lämmintä - mutta eläimilel autossa tosiaan liian kuuma :-(
  Upea ruusu, näyttää valamonruusulta tuo vanhan pihan iso ruusukasvusto.

  VastaaPoista
 2. On jännännäköinen pilvi. Täällä oli tänään hieno ilma...onneksi, kun oltiin rippijuhlissa. Muuten on ollut vähän sitä sun tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvet on mielenkiintoisia, joskus ne näyttää lumivuorilta ja milloin mitäkin :)Täällä on tänään pilvistä, mutta lämpimän hiostavaa.

   Poista
 3. Upea Keisarinkruunu, tuommoinen olisi ihana omaan pihaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkäisin kyllä itsekin pihallakin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)