Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

"Ideavarkaissa :)"
Tutustuin yhtenä päivänä Päden pajasta-blogiin ja heti "idea-varkaisiin" :) Päde nimittäin oli tehnyt hienon kranssin vessapaperi-rullista leikkaamistaan suikaleista. Olin joskus itsekin leikannut niitä valmiiksi ja meinannut kokeilla ideaa, jonka olin jo muuallakin nähnyt...no se jäi silloin ja suikaleetkin tuli roskiin heitettyä, kun oli se "raivaus-buumi" sillon päällä.
Vaan tuo Päden blogissa oleva kranssi oli niin hieno, että mieli teki kokeilla. Ja sehän järjestyi, sillä poltettavien korista löytyi talouspaperirullia ja pari vessapaperi rullaa lisäksi.Leikkelin ne noin sentin levyisiksi suikaleiksi, muotoilin niistä kukan osia, jotka kuumaliimasin kukiksi... Päivän-parin päästä otin kukat käsittelyyn ja liimasin ne kuumaliimalla pyöreään alustaan, (sellaisten valmiiden kakkujen alla ollut kullan/hopean värinen kiiltävä pahvilevy), johon olin leikannut keskelle ison reiän ja yläreunaan ripustusreiän lävistimellä.Hopea puolen laitoin päällipuoleksi.
Maalasin kukat ja alustan puolihuolimattomasti valkoisella askartelumaalilla. Ravistelin märän maalin päälle hopean väristä hilettä ja kukkien keskelle liimasin kimalleliimalla valkoiset helmet (jostakin katkennesta "helmiketjusta" ne leikkelin). Sitten vaan kuivumaan ja myöhemmin pääsi pikkuhuoneen seinälle.
Tuo nyt vaan oli sellainen kokeilu...siistimmänkin olisi voinut tehdä, jos olisi ollut kärsivällisyyttä enemmän.
Nyt illalla kuvasin horsmia (rentun ruusuja) ikkunasta, kun ne hehkuivat niin kauniin punaisina. Kun tuota maa-artisokka penkkiä kitkin, niin halusin jättää nuo horsmat sinne taakse kukkimaan, kauniita kukkiahan ne on :) Penkissä on maa-artisokan ja horsmien lisäksi liljoja/iriksiä jotka ystäviltä saatiin...ja toisella puolella penkin vieressä koiranputkia...joo... :(Tuossa edessä on vähän kärsineitä ruukku-kukkia toipumassa, toivottavasti toipumassa, eikä kuolemassa...hmmm...Hyvää yötä :)
8 kommenttia:

 1. Hieno kranssi! Taidanpa "varastaa" sinulta tämän idean.

  VastaaPoista
 2. Kiva kranssi! Minustakin horsmat ovat tosi nättejä. Ihanaa kukkarunsautta putkien kanssa, vaikka nekin "rikkaruohoja" ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kukkii luonnonkukkiakin, kun meidän pihassa on ostokukkia kuitenkin rajoitettu määrä :)

   Poista
 3. Oi miten tuli upea!!♥ noita on kyllä niin kiva askarrella..ja ovat kyllä kauniita nuo Horsmatkin!! Ihanaa alkavaa vkonloppua sinne!!♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)