Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Eläimellistä menoa maalais-raitilla :)
Eilen illalla läksimme miehen kanssa kävelemään. Otimme pari leipä palaa mukaan hevosia varten. Ensimmäisessä aitauksessa ei ollutkaan tällä kerralla kuin yksi hevonen, joka sai vähän leipää ja jäi hirnumaan meidän perään...en tiedä missä kaverinsa nyt olivat. Seuraavassa aitauksessa oli kaksi hevosta, jotka saivat lopun leivän. Seuraavana oli piha-aitauksessa kaksi tuttua koiraa, joita piti portin yli rapsutella :)
Kun kuljimme eteenpäin tuli seuraava hevosaitaus, jossa oli kolme hevosta, joita käytiin moikkaamssa, vaikka ei leipää enää ollutkaan. Viimeinen eläin-paikka oli paikka jossa on paljon sekä hoidossa olevia, kotia etsiviä koiria, (kodittomia ulkomailta),sekä omia koiria, yhteensä niitä on 14! Osa oli meille jo viime kesältä tuttuja, osa oli uusia. Suurin osa tuli aidalle moikkaamaan, niinkuin myös emäntänsäkin :) Yksi oli niin arka ressukka, jolla oli toinen korva vain puolikas, se ei uskaltanut aidalle tulla. Pelkää kuulemma varsinkin miehiä.
Kuvia ei tullut nyt otettua. Joten tässä jotain aikaisempia heposia :)Tänään on ollut taas kerran sellainen "sumuiset aivot" aamupäivä, pankkitunnuksetkin lukittuivat, kun en muistanut niitä oikein, vaikka olin "varma" että ne oli ne :( Sitä ennen olin jo sekoillut netissä tilatessani yhden kirjan... no onneksi se hoitui kuitenkin. Ei pitäisi mitään tärkeämpää tehdä silloin, kun on "sumuisten aivojen" päivä... Mistähän sekin johtuu...
No huomenna mennään kaupunkiin, niin pitää käydä siellä pankissa. Mennään samalla reissulla ystäville kahville sekä "soppakirkkoon" syömään. Multa on pyydetty sinne runoa, sekin täytyy muistaa katsoa valmiiksi.


Taivaskin alkaa kirkastua taas, aamupäivä olikin pilvistä. Ja lämpöäkin on 21 astetta ja risat :) Voisi lähteäkin ulos, kun päiväkahvin myötä on pääkin "selvempi" :)

2 kommenttia:

  1. Mukavia tuollaiset näkymät naapurissa:) Meilläkin on täällä mahdollisuus heppoja katsella lähistöllä. Sinne oli muutama viikko sitten syntynyt varsakin ja sitä tytöt kävivät katsomassa ihan paikan päällä. Täällä oli eilen vielä aamupäivällä aurinkoista mutta illan tullen alkoi sää muuttua ja nyt onkin kylmää ja sateista.

    VastaaPoista
  2. Eläimet on ihania! Onhan se kivempi katsella niitä kuin autoja, vaikka kyllä kaupunkikin on toisinaan ihan paikallaan :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)