Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Ylä-aulasta vinttiin...ja pieneen taloon :)
...olemme tässä matkalla.Vaikka olin keväällä niin väsynyt, että ajattelin etten jaksa mitään kevät hommia tehdä, niin kyllä se kesän tulo antoi kuitenkin taas virtaa. Sentään kasvit on maassa ja vinttiä ja ylä-aulaakin siivottu :)
Tuolle ylä-aulan sohvallehan talvella kertyy kaikkea ylimääräistä, jota ei jaksa/halua jääkylmään vinttiin viedä. ( Tosin tuo yläkerran rappu ja aula ovat myös kylmää tilaa, mutta kuitenkin lämpimämpiä kuin vintti) . Siksipä se on talven jäljiltä roinaa täysi.Melko täysi se on edelleen, mutta sentään siistimpi.

Ylä-aula nimityksestään huolimatta tila on niin pieni, että siihen ei paljon muuta mahdu kuin tuo talon mukana tullut sohva, joka on aina siinä ollut.
Sohvan selkänojalla on kaikenkarvaisia kavereita...nukkea,nallea, pöllöä ym.
Ja sohvalla itselläänkin kolme nukkea.


Seinällä on hattuja.......ja meikäläisen vanha takki :)Vintissä on ikkunan edessä siivotumpi paikka, joka samalla voi olla leikkipaikka. Siellä on myös tekemäni nukketalo.


Ikkuna sai kesäksi sinisen pitsiverhon.


Ikkunan yläpuolella hirren päällä on esim. kissoja...


Noista kissoista "taulu" on mun tekemä hauskasta paidassa olleesta kissa-kuvasta. Toinen kissajutska oli kello, jonka tyttö oli tehnyt koulussa, nyt siitä on vain tausta jäljellä. Kummassakin on kolme kissaa, niinkuin meilläkin niihin aikoihin oli.


Vintissähän on nurkassa pikku-ikkunan vieressä vuodekin, jossa isäntä nukkuikin yhden remonttikesän, kun meidän makkarissa oli home-remontti. Itse nukuin silloin nykyisen pikkuhuoneen laverisohvalla,joka silloin oli olkkarissa. Nyt vintin sängyllä on kasa peittoja, tyynyjä ja tuolien pehmusteita. Sängyn päässä on vanha keittiönkaappi ja esim. 70-luvulta oleva peili,joka silloin oli mun "meikki"peili.

Tuleekohan tästä liian pitkä postaus, jos jatkan vielä nukketalon kuulumisilla....


Niin siinä sitten kävi, että se oli kuitenkin Erika-nukke, joka sinne muutti, niinkuin pitikin. Vähän näkyy Erikan muutto olevaa kesken, verhoja puuttuu ja taulu on lattialla... Erika näkyy olevan muutosta väsynyt.Olo-makuu-huone, josta on käynti parvekkeelle..Keittiö, josta on suoraan kulku ulos...


Ulkona on aurinkoinen oleskelu-paikka, kun vaan lepotuolin sinne vie...


Parvekkeellakin voi loikoilla....

Vintissä on vain ylimäräisiä huonekaluja, mutta sinne on mahdollista tehdä vaikka nukkumapaikka.


Näin saitte kurkistaa meidän tiloja...terveisin Sesse ja Erika :)

4 kommenttia:

 1. Hyvä olla sellainen säilytyspaikka.
  Ihana nukkekoti.
  Kiitos kun sain kurkata.
  Mukavaa loppuviikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Sylvi hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Mainio tuo sun nukkekoti:) Ja tuo yläaulan sohvan pitsipeitto on tosi kaunis. Ja sohvalla on mielenkiintoiset tavarat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edesmenneen anopin tekemä tuokin pitsipeitto!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)