Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kukka-iloa
Tässä pari kuvaa eilisen säästä ikkunasta käsin...

Eli pää-osin sateista, joskus välähdys aurinkoa joka häipyi taas tummien pilvien taa....


Tänäänkin on pilvistä ja tuulista, vaan ei (vielä) sada, kyllä niin tummat pilvet on tullut taivaalle, että eiköhän se sadekin sieltä tule.
Olin pihalla perkaamassa heiniä "kesä-terassin" reunoilta ja sinne johtavan polun varrelta. Ja Elmo oli tietysti kaverina pihalla. Äkkiä menee aika kyllä ulkona, ihan hujauksessa. Postilaatikossa oli ilon aihe eli vanhimman tyttären minulle synttärilahjaksi tilaama Unelmien talo ja koti-lehti :) Kun hän sen toukokuussa tilasi, niin nyt vasta tuli eka lehti, nyt siitä saa vuoden iloita :)Toiseksi päivän piristykseksi otin kuvia kukkivista kukistani. Santpaulia on jaksanut kukkia, se aloitti jo talvella, piti pienen tauon ja nyt on kehittänyt upeat isommat "kesäkukat".
Enkelinsiipi on myös kukkinut vaikka kuinka kauan :)Nuo olivat sisältä, loput kuistilta.Pelargoniat, joista olen niin iloinen, että raaskin ne ostaa markkinoilta, niin kovin ne kukkivat koko ajan ja kun ovat isoja, omat talvehtineen ovat vielä super-pieniä....


Toinen Hortensia on ulkona ja kukkimis-tauolla, kuistilla oleva vielä kukkii, mutta osa kukista on jo huonoja....


Ihanaa, kun sisäkukat sentään kukkii, kun ulkona ei kuki juuri mikään kasvatettu...paitsi juhannusruusu ja unkarinsyreeni, josta taitoinkin muutaman oksan keittiön ikkunalle maljakkoon. (Ja onneksi luonnonkukat kukkii).


Tänään mies on ollut kaupungissa käymässä, vaan varmaan kohta tulee, joten pitäisi mennä laittamaan ruokaa... Heippa!

3 kommenttia:

 1. Tytär on meillä tänä vuonna ostellut pihakukkia, kun on edullisia löytöjä tehnyt. Pihahorteansiankin osti, mutta nyt se on tosi kärsineen näköinen. Ei ole aavistustakaan miten sitä edes kuuluisi hoitaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vain se aikomasi juttu esiin! Ihan vastaisenkin varalle, niin jos joku idea iskee samalla tavoin, niin siitä vain:)

   Poista
  2. Kiitos :) Tuumasta toimeen! Minullakaan ei muuten ole oikein hortensioista kokemusta, mutta kun pari sellaista sain synttärilahjaksi, niin yritn pitää ne hengissä...jos onnistuu :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)