Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Pieniä muutoksia

Tänään oli siivouspäivä. Pieniä muutoksia tein pikku-huoneeseen. Koska pikku-huoneesta (eli työ/vieras huoneesta) kuljetaan myös WC:n, niin ajattelin kokeilla tehdä vähän näkösuojaa mun jatkuvasti sotkuisen askartelupöydän eteen, niin ettei se heti pistä silmään, jos joku vieras menee käymään WC:ssä.
Meillähän on nyt tämä ihana ruusu-sermi ollut ihan tyhjän panttina, eli pikkuhuoneessa vaan varastoituna. Ajattelin kokeilla sitä sermiksi pettämän pahimman sotkun.Nyt sain pikkuhuoneen etuosasta ihan kuin erillisen pienen välikön :) (josta kuljetaan vessaan).
Vaikka ikkuna jää sille puolelle, ei se varsinaisesti haittaa, sillä tähän astikkin pikkuhuone on ollut niin hämärä (pienen ikkunan takia), että aina on joutunut laittamaan valon työpöydälle tai jos lukee laveri-sohvalla, niin lukuvalon päälle.Nyt siis sotkupöytä jää sermin taakse ja vain sänky näkyy. (Ja kyllä valitettavan täysi hyllykkö).Sängylle laitoin edesmenneen äitini tekemän tilkkupeiton, se on siis aika vanha. Sen vuorina esimerkiksi on ruudulliset verhot, jotka olivat ensimmäisen mieheni ja mun yhteisessä kodissa jo 70-luvulla. Olin jossain välissä antanut ne äidille, kun minusta ne olivat liian tunmmat (puna/sini/violetti-ruutuiset).

Vanhahtavaa on myös lehtitelineen vanhat lehdet ja edesmenneen anopin tekemä kanavatyö Iltakellot.

Että sellaista.


Eilinen Kylätalo ilta meni mukavasti ja 15 henkeä meitä oli, joka oli tosi hyvin, kun srk:n lastenleiri oli samaan aikaan. Kun siellähän monet seurakuntalaiset olivat/ovat hommissa. Tänään sitten taas seurakuntaan ja huomenna auttamaan eräässä muutossa. Heissan!


4 kommenttia:

 1. Loistoidea tuo sermi, kun se on vieläpä mahdottoman nätti! Niin kivaa, että se tuossa ilahduttaa silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sermi on tosiaan kaunis ja kun tosi halvalla sain sen joskus pihakirppikseltä :)

   Poista
 2. Ihana sermi! Tilkkupeitot on kauniita:) Ja vaivannäköä vaativia tehdessä... Minua vähän huvitti tässä jokunen päivä sitten, kun kävin nuorison huushollissa ja huomasin siellä yhden täkin, johon tein uuden tilkkupäällisen joskus. Ihmettelin, että ai täällä se on. En muistanut, että toinen heistä onkin käyttänyt sitä siellä nukkumapeittonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sermi <3 Äitini oli tehnyt tuohon tilkkupeittoon keskiosan pienemmistä tilkuista ja taisi olla niin hidasta, että kummankin päädyn teki isommista tilkuista... mutta hyv se on kun on vuorillinenkin. Itse joskus nuorempana tein pari vuoritonta tilkku-sänkypeittoa..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)