Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Menoa ja rauhoittumista
Muutama meno-rikas päivä on kulunut...silti meinasin laittaa otsikoksi "ei mitään sanottavaa"... jaaha..niistä tapahtumista, mitäs niistä...
Ystävän 60-vuotis synttäreillä oltiin perjantaina päivällä, saatiin ensin ruoka siellä ja sitten kakkukahvit. Vieraat tulivat/tulevat useassa osassa heille, niin nyt yhtäaikaa meidän kanssa ei ollut kuin kolme vierasta, joista kaksi oli meille ennestään tuttuja.
Perjantai-iltana oltiin sitten seurakunnassa. Siellä oli vieraileva puhuja. Seurakunnalla oli toisen srk:n kanssa samaan aikaan ulkoilma-tapahtuma, joten osa porukasta oli siellä. Siihen nähden oli kuitenkin paljon porukkaa srk:kin.Eilen olimme kaupungissa, jossa oli jatkoa ulkoilma-tapahtumalle torilla. Oli oikein hieno sää, paitsi tuuli oli vähän viileä.Sen verran on ollut nyt noita menoja, ettei ole siivotakaan kerinnyt, vaan onneksi viime viikonlopuksi (vieraitten takia) tehty isompi siivous vielä on pitänyt paikat jotenkin kuosissa :)

Tänään kävimme vain vähän pitemmällä kävely-lenkillä, ilman koiraa, koska kävimme siinä "kääntökohdassa" kahvilassa, tai oikeastaan kahvilan pihalla ulko-kahvilla. Mutta se oli ison tien varressa, vaikka me tulimmekin pikkutietä metsän kautta sinne...koira ei olisi uskaltanut tulla sinne. Sieltä tuo yläkuva.
Olen lukenut uutta laina-kirjaani "Tuikun eläinkoulu". Hyvä ja hauska kirja näin eläinystävälle.

Hyvää sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Hyvä otsikko "menoa ja rauhoittumista", sitä ihminen tarvitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpaakin tarvitaan sopivassa suhteessa :)

   Poista
 2. Kun olisin sopivassa suhteessa molempia, menoa ja rauhoittumista. Hauska tuo kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli traktori-museon mainos, niin oli tuo traktorikin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)