Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kierrellen ja kierrättäen...


Tänään kävimme kerrankin ihan huvin vuoksi ajelulla. Samalla käytiin parilla kirppiksellä, Hongkongissa ja Prismassa. Ai niin, ja viimeiseksi halpiskaupalla: mies kahvilla ja minä puutarha-myymälässä. Ekalta kirppikseltä ostin vain kaksi vajaata lankakerää, yhden euron maksoivat yhteensä. Siellä myös ulkona kävelytimme Elmoa, joka meillä oli "takapenkin Taavina" mukana. Kiersimme pienen lenkin, kirppis oli ihan maaseudun rauhassa, ja maisemat olivat kivat. Kaksi upeaa taloa näin siellä, molemmat kauniita ja erikoisia. Olisin halunnut kuvata ne. Lenkillä kauniin vanhan seurojentalon tai vastaavan, mutta känny oli jäänyt autoon. Ja myöhemmin auton ikkunasta rautatie-asemaan liittyvän pikkutalon joka oli lisäksi kauniin sininen.


Seuraava kohde oli Hongkong, jonne mies halusi, minä sen sijaan menin läheiselle kirppikselle :) Sieltä tuli ostettua iso pötkö kertakäytto kahvimukeja Kylätaloa varten, pari sisustuslehteä 0,40 e kpl, pussillinen suolapähkinöitä 0,50 e ja kännyn latausteline seinälle 2 e. Mies oli ostanut Honkkarilta karkkia ja kännyn autolaturin, joka meiltä puuttuikin.
Halpiskaupan puutarhamyymälästä minä ostin kolme paprikan taimea ja kauniita pinkkejä Markettoja.


Myöhemmin postista tuli viesti, että tilaamani kirja oli tullut postin toimipisteeseen. Niin haettiin vielä se. Kirja on Ilana Aallon "Paikka kaikelle".
Uudet paprikantaimet istutin, samoin loput itsekasvattamistani kesäkurpitsan taimista ja yhden avomaankurkun taimen. Tomaatti-amppelin kuistilta uskalsin vihdoin viedä "mini-kasvihuoneeseen".
Tänään onkin taas ollut lämmin ja aurinkoinen päivä. Kuvat ovat nyt vanhoja kuvituksia, kun ei ole tullut uusia kuvattua.

Kaunista kesää!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä! Oli ihana kesäinen kelikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva, kun sää oli hieno :) Tänään (torstaina) onkin sitten satanut koko päivän...

   Poista
 2. Kirppiksillä on aina kiva käydä! Minunkin pitäisi kyllä mennä pitkästä aikaa. Se on aina kiva, kun tulee kirjapostia :) Minä odotan juuri kirjaa, jonka voitin yhdestä arvonnasta, ja joitain tilaamianikin kirjoja.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)