Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. kesäkuuta 2017

Kesää kuistilla ja muutenkin
Olenkin kertonut, että pikkuruinen kuistimme on yksi lempipaikkojani. Ja näkyy se olevan muidenkin :) Kuten Hipsun...... ja Rasmuksen :)Istumapaikat on varattu.
"Löysin" vintistä joskus kirppikseltä ostamani kattotiilestä tehdyn majakkataulun ja laitoin sen kuistille. Lisäsin "majakka-tunnelmaa" tuomalla saunan pukuhuoneessa olleen majakkalyhdyn myös kuistille. (Tuo on muuten ollut sellainen ostos, jonka ostin jo 14 vuotta sitten ihan uutena ja olen aina ollut tyytyväinen ostokseeni :)


Pikkuinen tuunauskin tuli tehtyä. Olin joskus ottanut jostain tummanruskean, ehkä jonkun koulun puukäsityön, ketjussa riippuva puulevy, jossa oli pieni naulakko. Aiemmin olin siitä jo poistanut koukut ja maalannut valkoiseksi (pari vuotta sitten) ja piirtänyt siihen vähän kukkasia, tarkoituksena laittaa sen kasvitarhani kyltiksi. Todellisuuden tajuisena ihmisenä kuitenkin ymmärsin, että paras oli olla mainostamatta epämääräistä kasvitarhaani :D Niinpä se oli vaan roikkunut kuistin seinällä ilman mitään tekstiä.
Erään kerran olin leikellyt kauniita kuvia ulkomaalaisista saaduista sisutuslehdistä ja kuvien joukossa oli myös kuva jossa oli erilaisia ristipisto-kirjaimia. Leikkasin niistä tekstin ja liimasin ensin liimapuikolla kiinni ja sitten päälle erikeeper/vesi sekoitusta.
Nyt siis tiedämme kissojen kanssa missä vietämme aikaa :DLoppuun esittelen vielä ihanan korin, jonka saimme tuliaisiksi vierailta tässä kerran täytettynä grillimakkaralla, kahvilla, limsalla ja kekseillä :)
Ihastuin tuohon koriin, kun se on sellainen vanhanaikaisen näköinen ja laitoin sen lankakorikseni. Kori näyttää kuvassa pyöreämmältä,oikeasti se on sellainen malliltaankin vanhahtava, soikea, kauniin muotoinen.Tässä joskus virkkaamiani Afrikankukkia kirppikseltä ostetuista oikein kirkkaanvärisistä puuvillalangoista. Ajattekin nuokin ommella johonkin tyynyyn, jos ei tule niitä lisää tehtyä ...en nimittäin tiedä missä ne puuvillalangat ovat...


Illalla on viimeinen Kylätalo-ilta ennen loma-taukoa, me olemmekin tänään siellä vetäjinä. Tuossa aamulla jo katselin Raamatusta ja hengellisestä kirjasta sinne jotain sanottavaa. Toivottavasti ilta menee hyvin :)Kaunista kesäpäivää teillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)