Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappu takana, toukokuu edessäNyt on sitten vappukin taputeltu ja vaputeltu... Lähes kokopäivä menikin "reissun päällä". Aamulla lähdettiin kristilliseen Vappu-tapahtumaan kaupunkiin, tuossa ennen 10:ntä. Siellä oli musiikkia, laulua, sanaa, grillimakkaraa, kahvia ym. sekä lapsille kaikenlaista aktiviteettiä. Herra, joka säät ja ilmat säätää, oli antanut meille ihanan ja lämpimän vappu-sään.
Siellä meni noin kolme-neljä tuntia matkoineen. Ystäviä ja tuttavia paljon nähtiin. Ikävän asian kuulin siellä rukouspyynnön muodossa ja se, sekä eräs toinen asia, saivat mielen vähän matalaksi loppupäiväksi. Käytiin tunnin verran kotona, mies käytti koiran ja otti pika-nokoset. Minä söin voileivän ja lepäsin (istuallaan) vähän aikaa. Mikä mieltä ilahdutti, oli se että päivän aikana oli puhjenneet pihalle ensimmäiset kukat. Huomasin ne ikkunasta ja pitihän niitä käydä ulkona ihastelemassa ja kuvaamassa :)Kohta olikin taas lähdettävä. Meitä oli pyydetty ystäville grillaamaan. Siellä menikin seuraavat kolme tuntia. Ihana lasitettu terassi on ystävillä, jossa istuimme, söimme ja kahvittelimme. Tarjoilut oli komeat ja maistuvat :) Meidän lisäksi siellä oli yksi kolmaskin vieras, joka kyllä oli meillekin tuttu.
Loppu-ajasta olin vaan jo väsynyt ja samalla taas alakuloisuus lisääntyi.
Pitäisikö mun ruveta erakoksi, kun en meinaa enää jaksaa ihmisten kanssa seurustella...
Piristykseksi kuvia kuistiltamme.

Jaaha, säätiedotus tv:ssä lupasi lähes entisenlaisia kelejä, vettä, räntää ja lunta.... ääh! Toivoin, että nuo olisi olleet viimeiset lumisateet tänä keväänä...
Mutta ei voi mitään, Hän säät ja ilmat säätää ...mitäs meillä siihen sanomista.


Erilainen sieni :)

(Oikeasti pienen puun kanto, johon oli kasvanut sammal-tupas :) Näytti kauempaa ihan sieneltä.)


Yritetään pitää lippu korkealla kuitenkn! Tuntui miltä tuntui.

6 kommenttia:

 1. Elä sie ihminen turhia sure, kesä on tulollaan vaikka sääherrat TV:ssä mitä sanovat. Totta on, että seurusteluunkin väsyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ilmeisesti muutama päivä saadaan nyt kuitenkin nauttia kevät-säästä :)

   Poista
 2. Kauniita nuo värilliset lasi-esineet! Tzemppistä ystäväin!

  VastaaPoista
 3. Voimia sinulle Sesse! Joskus tulee tosiaan tuollainen erakko-olo myös minulle...ihanaa toukokuuta kuitenkin! Supersuloiset krookukset!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)