Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 15. toukokuuta 2017

Tuliko kunnon kevät vihdoin...
Aurinkoinen päivä oli eilen, oikein ensimmäinen kunnon kevätpäivä. Lapset olivat käymässä, kaikki neljä Suomessa olevaa, yksihän on Espanjassa. Kahviteltiin sisällä ja sen jälkeen loppuaika oltiin ulkona. Juteltiin ja pelattiin erä mölkkyä. Nuorempi poika voitti kisan. Myöhemmin muut lähtivät kotiin, vanhin poika jäi yöksi.
Lahjaksi sain lakupussin, rahaa, ryppyvoiteen ja tämän allaolevan kirjan :) (Lisäksi Espanjassa asuva tyttö on tilannut minulle lempilehteni, Unelmien talo ja koti-lehden).
Illalla katsottiin pojan ja miehen kanssa lätkää, Suomi voitti, jess!!
Tuossa kuvassa näkyy myös, että ensimmäiset ruusut alkaa jo kuihtua, leikkelin nuokkuvia ruusuja maljaan.
Tänään oli aamupäivällä sateista, vietiin vanhin poika bussille ja käytiin kaupassa. Ostin ulos orvokkiamppelin.


Sitten alkoi aurinko paistamaan ja tuli paljon oltua ulkonakin. Pari vierastakin kävi (eri aikaan) kahvilla, jotka juotiin molemmat ulkona. Toinen vieraista toi kaikenlaista tavaraa, kun on myynyt mökkinsä ja tyhjentänyt sitä. Esimerkiksi tämän kellon, jonka mies ruuvasi heti talon nurkkalautaan.Kylläpä tuli pimeä kuva, vaikka ulkona paistoi aurinko! Samalla näin kun lintu meni kuistin katon alle, sillä taitaa olla siellä pesä.
Nyt on ihan väsy olo ja poskia kuumottaa, kun ne on saaneet aurinkoa. Mies on jo ihan ruskettunut, on paljon ulkona ja häneen tarttuu rusketus hyvin.
Tänään sain tytöltä ja tytöntytöltä kortin Espanjasta sekä ystävältä Hämeenlinnasta kirjeen.
Saatiin paljon vanhoja ikkunoita yhdeltä ystävältä tässä aiemmin ja mies teki niistä minulle lasi-tilan (kapean komeromaisen) johon voin laittaa kasveja kuin kasvihuoneeseen :)
Sinne varmaan se tomaatti amppelikin päätyy. Kunhan voi olla varma, että yöpakkaset on loppu. Nyt se, kuten myös hortensiat, on olleet päivät kuistilla ja yöt eteisessä. Myöhemmin kylvämäni kesäkurpitsan taimetkin on lähteneet hyvin kasvuun, jee! Ne ovat vielä pikkuhuoneen ikkunalla.
Huomenna onkin kaupunkipäivä. Viimeinen diakonia-ruokailukin ennen kesätaukoa. Kirppiksellä vois poiketa ja Kelassa pitää käydä. Ensin mainittu kiva, toinen ei niinkään.

Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle!


8 kommenttia:

 1. Ihanaa äitienpäivää olet viettänyt !

  VastaaPoista
 2. Eilen ja tänään onkin ollut ihan oikeita kevätpäiviä.
  Kiva, että olet saanut lapsetkin luoksesi juhlimaan.

  VastaaPoista
 3. Se on aina niin toivottua, että lapset on saapuvilla! Vaikuttaa kauniilta katseltavalta tuo saamasi kirja. Ja tuollainen kello, jonka ulkoseinälle saitte, kelpaisi kyllä meillekin:) Ja on muuten haaveiltu ja mietitty viime kesänäkin jotain sellaista kasvihuoneen tapaista kuin sulla nyt on, mutta jää nähtäväksi toteutuuko se joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat kasvatushuoneen! Kiitos muuten postistasi <3 Meillä miehen kanssa ei kummallakaan ole kovin timpurin taitoja, joten ei tuon pienen seinustalla olevan lasi-tilan tilalle parempaa versiota saatu...ikkunoita olisi kyllä jäljellä..

   Poista
 4. Kyllä nyt alkaa jo tuntua keväältä. Kun yötkin vielä lämpenisivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yöt ovat vielä kylmiä ja tuulikin välillä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)