Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 9. toukokuuta 2017

Synkän pilven alla...ollaan (ja itsekin tunnen taas olevani). Juuri alkoi pyryttämään sankasti :( Mutta kevät kukkii kumminkin kylmästä ja melko harmaasta päivästä huolimatta. Nämä kuvat eilen otettuja metsässä.


Tämän kukan/kasvin nimeä en tiedä...ajattelin olisiko se Käenkaali, mutta voi olla, että muisti tekee tepposia.


Rentukat kukkivat jo vesiojan rannalla.


Ja valkovuokot sekä sinivuokot tietysti.


Saatiin eilen ikkunoita ja mies suunnittelee kasvilavaa tms. mulle, vaan mua ei nyt vois vähempää kiinnostaa. Mahtaako sitä kesää tullakkaan...sorry, mä olen pessimistisellä päällä . Ehkä "Huomenna kaikki on toisin" niinkuin jonkun kirjan nimi oli.Tänään siellä Espanjassa täytti nuorin lapsenlapseni kuusi vuotta. Onneksi he ilmeisesti ovat kuitenkin tulossa Suomeen heinäkuussa <3
Huomenna täytyy mennä hakemaan tilatut kuivakakut ja leipoa oma kakkupohja juhlia varten. Huomenna on myös lauluharkat, se voi vähän piristää. Ja sitten torstaina mun juhlat...toivottavasti kaikki menee hyvin!

Nyt rupesi taas paistamaan aurinko, ihan silmänräpäyksessä vaihtuu sää...
Kunnon kevättä odotellen...

4 kommenttia:

 1. Terve, meilläkin pyryttää nyt taivaan täydeltä...Koulumuisto: ylimmäinen kuva on keväinen linnunsilmä? käenkaali on ihan toisenlainen kuin ihan pieni lilja.

  VastaaPoista
 2. Tänäänhän on ne sun juhlat. Paljon onnea ja siunausta Sesse syntymäpäiväsi johdosta ja oikein onnistununeita juhlia, joita on kiva muistella jälkeenkinpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö <3 Toivotaan niin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)