Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 5. toukokuuta 2017

Kierrätysompelua ja kevättä




Olin aiemmin leikannut paloja vanhoista farkun "rämmäleistä" sekä parista muusta sinisävyisestä kankaasta. Suunnittelin tekeväni istuintyynyä, vaan se jäi silloin suunnittelun asteelle. No tänään sitten aloin ommella niitä yhteen, ja leikkasin vähän lisääkin paloja.






Tästä olisi saanut tavallisenkin tyynyn, mutta en tarvitse uusia tyynyjä, niinpä pitäydyin entisessä ajatuksessa istuma-tyynystä.














Vintistä kaivoin kaksi vanhaa istuin-tyynyn sisustaa (niiden päälliset olivat olleet huonossa kunnossa, (kun olivat alunperin kierrätyksestä tulleet ja olleet jo vuosia meillä) ja olivat mennet roskiin. Laitoin kaksi päällekkäin ja tikkasin käsin niitä vähän kiinni toisiinsa ja leikkasin neliön muotoon.















Sitten vain sauma kiinni.














Hipsulle se oli ainakin mieleen. Se vartioi kun tein sitä ja kun vein sen kuistille niin eikös Hipsu mennyt heti siihen pötköttämään.












Niin saatiin taas vanhoja materiaaleja käytettyä vähemmäksi.






Eiliseltä lenkiltä kevättä....














...ja pihassa kukkii nyt liilojen lisäksi keltaiset krookukset :)













Mukavaa viikonlopun alkua <3

4 kommenttia:

 1. Moro, kiva tyyny. Minulla on nyt ompeluissa joku paussi menossa, pitänee aktivoitua. Krookukset ovat aivan ihania kevään ensimmäisiä puutarhakukkia. Minäkin niitä istutin aikoinaan runsaasti, mutta silloin sattui kova myyrävuosi ja "kaik`män, eikä piisantkaa" Samaa Sinulle, hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt farkku-jämistä ompelu inspiraatio :)

   Poista
 2. Tulipa tosi hieno tyyny siitä! Ja hauskaa, että Hipsu löysi siitä heti paikan itselleen :)

  Onpa teillä jo keväistä. Meillä on vasta muutama leskenlehti pihassa ja vähän vihertää ruoho kaikkein lämpimimmässä kohdassa, johon aurinko paistaa päivällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on nyt luvattu kylmenevää, vielä äsken sunnuntai-aamuna oli ihana sää kulkea koiran kanssa luonnossa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)