Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Keväinen joki ja lisää farkkua :)

Kylmenevää on luvattu, mutta vielä oli ihana sää käydä koiran kanssa lenkillä. +10 astetta varjossa, mutta auringossa huomattavasti lämpimämpää.
Vanha puusilta johdattaa metsän seikkailuihin.Sillalta kuvasin keväistä jokeamme (joki tekee mutkan juuri meidän tontin kohdalla, joten meillä on kahdella puolella sama joki. Tosin toinen puoli, eli tämä kuvassa oleva, on naapurin maata). Eli talomme on ikäänkuin joen mutkassa.


Varjon puolella.Eilen, kun olin yksin, ei yhtään huvittanut lämmittää saunaa pelkästään itselleni, eikä yksin ollessa juurikaan tule katsottua tv:tä, niinpä jatkoin vielä illemmalla ompelemista. Tein pari farkku-patalappua.


Niissä on sisällä kaksinkertainen pala ohutta vanulevyä, jota olen joskus saanut.

Hyvää pyhää!

8 kommenttia:

 1. Ihana paikka joen mutkassa teillä. Farkut onkin hyviä patalappuun. on tukevaa kangasta, kivat laput tuli. Kiitos ja hyvää pyhää sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että farkusta tehdyt patalaput olisivat varmaan hyviä, esim. ulos grillipaikalle, ei pieni nokikaan haittaisi...pitäs varmaan tehdä lisää :)

   Poista
 2. Kylläpä te asuttekin mukavassa paikassa. Ja farkkupatalaput ovat kivoja! Täällä oli eilen vain +5 astetta ja viime yönä oli ollut pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vielä suht kivat ilmat ollut, vakka kylmennyt on jonkun verran.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)