Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Euron mekko ja Herra Möykkynen


Eilen tuli poikettua kirppiksellä ja kolme ostosta tuli tehtyä: kesämekko, helmet ja villalankaa, yhteensä kaikki 3,50 e.
Mekko oli jo eilen pyykissä ja ulkona tuulessa kuivunut, joten koitin aamulla ottaa siitä kuvia. Kuten aina olen sanonut, meillä on niin pienet tilat, että peilikuvien ottaminenkin on hankalaa. Halusin kuitenkin esitellä tämän roosan yltiöromanttisen kesämekkosen :) Ja hintaa kokonainen euro :) Mekko oli niin avonainen kaula-aukosta, että laitoin sinne alle pinkin topin, jonka pitsit tuovat lisää romanttisuutta...

Lähes joka huoneessa taas kokeilin kuvata. Ensin olohuoneessa.... sitten pikkuhuoneessa... (ihmettelin muuten mikä tumma läikkä tuossa kuvassa on, kunnes tajusin, että se on Hipsun häntä :) En yhtään ollut huomannut sitä kuvatessa.

....ja eteisessä. Mekossa on takaa pitempi helma, sitä yritin kuvata tässä.
Taas oli muuten puhelimessa/tietskassa sellainen "vika" etten saanut pelkästään noita kuvia tuotua koneelle kännykästä, vaan jouduin tuomaan muutkin. Niinpä asiassa on se hyvä puoli, että voin laittaa tänne sen ystävän ottaman synttärikuvankin, joka oli Whats Appissa, jota en aiemmin saanut siirrettyä. Kuva by ystäväni Mirjami.


Eli Sesse 60 v 11.5.

Ja loppuun meidän Herra Möykkynen (lue Elmo) joka aina tunkee sohvapeiton alle itsensä, huoh! Ei ihme, että aina on sekaista.
Tänään taas vaihteeksi pilvinen päivä. Huomenna mies lähtee taas kenraaliharkkoihin ja sitten näytelmiin, mutta nyt tulee näytelmistä aina illaksi ja yöksi kotiin.
Harmi vaan, että kenraaliharkat on samaan aikaan, kuin meidän kylätalo-ilta eli hengellinen tilaisuus...saan kyllä kyydin ystävältä, mutta muuten olen vastuussa tilaisuudesta...olenkin yrittänyt saada sinne puhujaa. Saa nähdä kuinka käy... Uskotaan, että kaikki menee hyvin.Hyvää viikon puoliväliä :)
8 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis olet. Ei ikinä uskoisi, että olet 60. Kyllä itsessäni ikä näkyy jo eri tavalla : ) Edullisemmin ei voisi mekkoa saada. Veijareita nuo eläimet : )

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis mekko. Tuommoiselle hoikalle ja sirpakalle se käy niin kauniisti, hieno löytö. Tämmöinen pullukkamalli ei koskaan löydä kirppareilta mitään päällemahtuvaa ja jos löytääkin, niin hinta on heti useamman kympin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen sillä lailla "keskikokoinen", että hyvin löytyy kyllä kirpparilta vaatteita ja suurin osa on sieltä ostettujakin :)

   Poista
 3. Kaunis Rouva Kuusikymppinen! Vinkki: otin itsestäni selfien kylpyhuoneessa tavallisella kameralla: asetuin peilin eteen ja katsoin siitä kuinka kuva tulisi,kameran etsimestä tarkistin asentoni ja ilmeeni ja hyvä tuli.Näin ei tule sitä peilistä näkyvää kameraa kuvaan. Kokeile!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on tuo synttärikuvasi ja asu myöskin! Onneksi sait laitettua kuvan meidän nähtäväksemme. Ja kaunis on myös tuo mekko, jonka kirppikseltä löysit. Tuohon hintaan löytöjä mielikseen tekeekin. T: Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli kyllä ihan sopiva ja kirppikset on ihania :) Nuo synttärikuvan vaatteetkin on lähes kaikki aikanaan kirppikseltä ostettu: toppi, pusero ja hame. Mustat kengät on saatu ystävältä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)