Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 11. toukokuuta 2017

60 vuotta , on se aika paljon jo :)


Tänään se sitten on. 60 vuotta sitten syntyi pieni tyttö, joka sai nimekseen Seija Anneli. Tänään nimi on sama, mutta pienestä tytöstä on kasvanut viiden aikuisen lapsen äiti sekä myös kolmen lapsen mummu. Kakun koristelun, koiran ulkoilutuksen ja ruuan laiton välillä kirjoittelen muutaman rivin.
Tosiaan koristelin tuossa itse tekemäni kakun. Onneksi meillä on myös isompi ystävän tekemä täytekakku, joka näyttää ihan konditoriosta tulleelta, oma täytekakku on ihan kotikutoinen, mutta kyllä se lisänä menee :) Ihanat tiikerikakut haettiin eilen Puodista, josta olin ne tilannut.


Koskaan mulla ei ole ollut mitään isoja synttäreitä, niin kyllä vähän jänskättää...mutta onhan se kiva olla vähän "prinsessana" :) Kohta pitää tosiaan laittaa itsellemme ruokaa ja jossain välillä tehdä voileipiä illaksi, kahvipöydän suolaiseksi. Laittelen sitten ehkä huomenna kuulumisia juhlasta, ehkä...

Mukavaa päivää teillekin :)

8 kommenttia:

 1. Onnitteluni tätäjin kautta ja harmi etten pääse juhliisi mukaan mutta tämä on tämä tilanne pakko hyväksyä. Kiva kuitenkin että te olitte mun 60 päivillä kiitos vielä siitä ja pidetään yhteyttä.kerro miten meni.

  VastaaPoista
 2. Sun juhlat onkin sitten aivan oikeana päivänä:) Kiva kun laitoit tämän jutun ja mielenkiinnolla luetaan sun juhlistakin sitten!

  VastaaPoista
 3. Onnea Sinulle, takanimikaimalle, itse olen Tarja Anneli vm-46! Viettäkää sydämelliset juhlat!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea sinulle! Kiva kun saat kerrankin juhlia kunnolla :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)