Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 27. huhtikuuta 2017

Vuodenaikoja
Niinkuin ilmat on mitä on, ettei oikein tiedä mikä vuodenaika milloinkin on, niin meilläkin näkyy olevan joulu ja pääsiäinen yhtä aikaa :)


Eteisen ovessa on vielä jouluverho, vaan haitanneeko tuo...Samassa eteisessä on myös pääsiäinen.

Niin on tänäänkin paistanut sekä satanut rakeita ja räntää... Aamupäivällä tehtiin Elmon kanssa vähän pitempi lenkki ja käytiin tapaamassa Elmon koira-ystävää.
Sain Roskalava-ryhmässä annettua pois kasan kahvipusseja ja kasan kananmuna-kennoja. Vaatepaketti mulla on siellä vielä odottamassa, mutta vien Uffin laatikkoon jos eivät mene. Yhtenä päivänä vein sinne jo kaksi pussillista. Ja kierrätyspisteelle muutenkin vietiin komeroon kertyneet muovi-, metalli-, ym jätteet. Eteisen komerosta pitäisi muutakin laittaa kiertoon, vaan ei kierrätyskeskuksessa ole vielä käyty. Ja niin kylmä on vielä tuolla komerossa samoin kuin vintissäkin, että olisi kivempi siivota niitä, kun tulisi vähän lämpimämpää.


Vintissä olevasta isosta Jeesus-taulusta laitoin viestiä eräälle seurakuntalaiselle, että jos sitä haluttaisiin johonkin. Meille kun on erikokoisia kanavatyö-tauluja kertynyt enemmänkin, kun miehen äiti oli niitä paljon tehnyt. Ja meillä on nykyisin pienemmät seinätilat, kuin silloin kun miehen äiti kuoli ja miehen sisarukset paljon meille niitä tarjosivat...varsinkin kaikki hengelliset aiheet :) Niinpä varsinkin isot taulut on olleet vintissä säilytyksessä.

Tänään olenkin ollut, lenkkiä lukuunottamatta, ihan vaan kotona, kun tämän päiväinen muutossa auttamis keikka peruuntui. Tänään on sauna-ilta. Mukavaa torstai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)