Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Sen sellaista...
Tänään oltiin kaupungissa. Ruokailun jälkeen olimme tuttavien luona, kun mies oli siellä auttamassa heidän lopputavaroiden kantoa, autosta uuteen kotiin. Mulla on ollut tuo olkapää taas kipeämpi, niin en kantanut eikä talon rouvakaan omien vaivojensa vuoksi, vain miehet joita oli 3 kpl.
Talon rouva (sanon näin koska itse vasta tänään tutustuin heihin, mies oli tutustunut jo aiemmin) pyysi minua auttamaan torstaina muuttolaatikkojen purkamisessa.

Poikkesin myös nuorimmaiseni luona ja sieltä tuli kaksi kassillista pyykkiä mukaan...mistä tulikin mieleeni, että täytyy muistaa ottaa pyykit pois koneesta ennen yötä :)
Huomenna onkin kai kotipäivä paitsi illalla sitten laulu-harkkoihin.

Ulkovaate-komeroni siivosin viime viikolla, se oli tosiaan tupaten täynnä takkeja, joista osaa vaan tuli käytettyä, niin sainkin raivattua sieltä useamman takin pois sekä jotain muutakin...esim. laukkujakin lähti pois kolme kappaletta. Kaulahuivitkin roikkuvat nyt siististi kaapin oven sisäpuolella naulakossa :)

Innokas kukkija enkelinsiipi tekee taas uutta kukkaa:)


Tänään istutin aikaisemmin veteen juurtumaan ottamani pelargonian oksat multaan, toivottavasti lähtevät hyvin kasvamaan. Pääsivät makkarin ikkunalle toisten pelargonioiden seuraan.
Viime viikonloppuna, kun kävimme ystävän synttäreillä, sain samalla häneltä tilkkuja, maatuskoja ja nasta-kengät ensi talveksi. Maatuskat pääsivät kahden oman entisen mummelini seuraan :)Joissakin on joku sisällä, mutta yritin laittaa niin, että olisi valikoima erilaisia.

Eipä tässä muuta tänään...

2 kommenttia:

  1. Sulla niin kivasti nuo huivit on esillä ja hyvin saatavilla. Hauska tuo maatuskakokoelmasi.

    VastaaPoista
  2. Maatuskat ovat mukavan näköisiä :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)