Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Mökki kasvaa korkeutta...

Muistatteko, kun rupesin tekemään pahvilaatikosta nukketaloa... piti tehdä alunperin yhden huoneen mökki parvella, mutta se oli niin pieni ja parvi oli hankala, niin irroitin sen pois....Jos löydän vielä sen kuvan niin laitan tähän muistin virkistykseksi.

No, joka tapauksessa päätin tehdä siihen toisen kerroksen, joka toimisi makuuhuoneena. Samalla siihen tuli myös parveke.Siinä oli vielä toisen kerroksen jälkeenkin ihan tasakatto, eli ei mitään kattoa...tänään sain vihdoin tehtyä siihen katon pahvista. Tässä katon materiaalit: Kolmion muotoinen laatikko, jossa on ollut Lidlin tähtivalo ja pahvia kahvinkeittimen laatikosta sekä pahvinen kansion välisivu. Katon peitin tapettikirjan punaisella tapetilla ja kolmion ulkoseinän vaalealla tapetilla, astetta tummemmalla, kuin muu talo, koska vaaleampaa ei ollut tarpeeksi jäljellä.


Samalla tuli yksi Huone/vintti tilaa lisää.
Tämä on kokeilu, jonka sain päähäni, kun luin nukkekodin rakennus-kirjaa...halusin kokeilla osaanko rakentaa nukketaloa itse. Ehkä siitä joskus tulee jotain...
Sisustamisessakin on haastetta, kun pitää olla isommat huonekalut kuin entisessä Lundbyn nukketalossa...


Kaikenlaisia hullutuksia, kun muutenkin on ahdasta :D Enköhän ole saanut lapsena leikkiä tarpeeksi :)

4 kommenttia:

  1. Isossa maailmassa nukkekotiharrastus taitaa olla enemmänkin aikuisten juttuja. Jatka siis ihan rauhassa rakentamista.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)