Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Harvinainen vierasKuusi ja puoli vuotta ollaan tässä asuttu enkä ole koskaan nähnyt pihalla tätä eläintä. Johtuen varmaan siitä kun meillä on noita koiria ja kissoja ollut... Vaan kuinka ollakkaan...puolilta päivin ilahduin, kun menin keittiöön ja ikkunasta näin oravan istuvan meidän lintulaudan alla syömässä. Olen aina tykännyt oravista ja hieman on harmittanutkin, kun täällä niitä ei ole juurikaan näkynyt. Kaupungissa näki paljon enemmän. Siellä se pisteli pienillä käpälillä siemeniä ja leivän muruja suuhun. :)


Kuvia en kyllä kummoisia saanut...Ja vielä pari kuvaa lenkiltä. Poronjäkälä näyttää melkein lumelta.

Tuossakin oli tarkoitus sinivuokkoja kuvata, vaan en tiedä näkyykö niitä edes...
Muutenkin on taas ollut mieli jotenkin alamaissa, mikään ei tunnu miltään... toivottavasti kevät tuo elämän iloa! Kukkapenkkiä jo siivoilin eilen kun oli lämmin aurinkoinen sää. Toisen ruusupensaan leikkasin matalaksi ja huomasin, että isojen oksa-leikkureidenkin käyttö otti kipeisiin olkapäihin :(
Muuten oli kiva olla ulkona auringossa :)


Kohta tulee taas tv:stä Vanhasta uudeksi- kierrätysohjelma, siitä minä tykkään :) Jotain piristävää edes.(Ja kun eilen huomattiin, että wc:n käsienpesualtaan putki oli tukossa ja jouduttiin se avaamaan, kun ei tokeentunut ekalla puolikas pullolla tukosten liuottajaa, niin laitoin toisen annoksen yöksi suoraan alaputken suusta sisään ja aamulla se veti! Ja sain putken osat takaisin kiinni ja eivätkä edes vuoda mistään, jee! Samalla siivosinkin vessan. Hyvä minä, Sesse putkimies!)


6 kommenttia:

 1. Taisi ne oravat muuttaa meiltä teille, kun koko meidän ympäristö parturoitiin puista. Monet pitävät oravia tuholaisina, mutta minä kyllä niistä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on ollut monessa paikassa aukko-hakkuita... tänään juuri nähtiin Elmon kanssa kun sellaisen aukon reunalta kaatui iso kuusi...kauhea rytinä ja pauke kuului...onneksi osasin varautua,kun näin puun olevan kaatunut toista vasten. Elmo pelästyi kamalasti.

   Poista
 2. Oravia on kyllä hauska seurata. Hyvin harvoin meilläkään niitä näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungissa niitä tosiaan näki enemmän,kumma kyllä...

   Poista
 3. Kiva kun sait nähdä oravan! Ei niitä meilläkään usein näe, on aina hauskaa silloin harvoin kun näkee. Sama siilien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siilejä en ole nähnyt täällä ollenkaan...peuroja, lintuja ja supejakin kyllä täällä näkyy.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)